După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 aprilie 2017

☗ TABĂRĂ PENTRU FAMILII ADI-MER

Bisericile ADI-MER din Fidenza, Treviso și Ravenna organizează o tabără pentru familii, în Centro Comunitario Evangelico Poggiale. Structura este amenajată pentru a găzdui 120 de persoane, este dotată de bucătărie industrială și o sală de mese încăpătoare. Participantii vor fii cazati în camere cu mai multe paturi, împărțite pentru bărbați și femei.
Info-52

Despre TABĂRĂ

Scopul acestei întâlniri este mai întâi de toate creșterea spirituală a participanților într-un context diferit de cel zilnic. Un alt obiectiv este părtășia frățească și relaționarea cu alte familii creștine, care se confruntă cu aceleași probleme cât și binecuvântări.
Este o tabără creștină, și cei care participă trebuie să respecte regulile de etică creștină. Aceasta înseamnă respect și ascultare față de frații organizatori, prin comportament și vorbire. Se cere deasemenea respect reciproc față de ceilalți participanți și față de cei care slujesc în diferite feluri la tabără.

Studiile biblice vor fi ținute de pastorii și responsabilii prezenți. Pentru servicile divine vor fi implicați și participanții la tabără pentru cântare, iar pentru predicarea Cuvântului va fi pastorul Nelu Moldovan din Oradea.
Mâncarea va fi pregătită de frați și surori însărcinați cu aceasta, iar participanții taberei vor fi implicați în activități de curățenie și de ajutorare la bucătărie (servit la mese, spălarea vaselor, curatenia localurilor).

Sunt invitate toate familiile, cât și tineri și tinere ce intenționează să se căsătorească, până la limita de 120 de locuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.