După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 10 aprilie 2017

Tony Berbece — Închinându-te cu bomba sub bancă: Cum o fi închinarea aceea în care știi că în orice moment poate exploda o bombă aflată pe pieptul unuia de lângă tine care țipă la cântări mai tare decât liderul de închinare sau chiar sub scaunul tău?

Cum o fi închinarea aceea în care știi că în orice moment poate exploda o bombă aflată pe pieptul unuia de lângă tine care țipă la cântări mai tare decât liderul de închinare sau chiar sub scaunul tău?
Cum o fi închinarea aceea în care chiar simți și crezi versurile cântecului: "Și dacă trăim pentru Domnul trăim și dacă murim pentru Domnul murim"? Noi nu știm ce înseamnă să pleci din Biserică rănit sau direct spre Cer, frații noștri din Egipt o știu. De aceea închinarea lor cred că este chiar sinceră.
Ei merg la Biserică pregătiți să se întâlnească cu Domnul chiar față în față, noi în România mergem uneori că ne cicălște mama, soțul, soția sau chiar copiii.
Închinarea lor e sacrificiu suprem. Merg la Biserică gata să-și dea viața. Eu cred că într-o astfel de Biserică nu se roagă pastorul de enoriași să se roage sau să cânte.
Au murit peste 40 dintre frații noștri egipteni și peste 70 au fost răniți, ne rugăm pentru ei deși cred că ei ar trebui să se roage pentru înflăcărarea credinței noastre aici în România. Cred că duminica viitoare vor fi mai mulți la Biserică, sfidând moartea și bombele. Noi oare câți vom fi?
Doamne îndură-te de egipteni și ai milă de români!
Tony Berbece 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.