După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 aprilie 2017

VIDEO: Noi orizonturi în „politicile identitare”. O norvegiancă se crede pisică: „Așa m-am născut”



Încheiam astfel un articol relativ recent despre un individ de 52 de ani care pretindea, în aplauzele avocaților „diversității”, că este o fetiță de 6 ani:
Așteptăm cu interes noile frontiere ale „progresului”: membri ai speciei homo sapiens care se cred porci, maimuțe sau găini.
Nu a trebuit să așteptăm prea mult până să aflăm despre „Nano”, o tânără norvegiancă de 20 de ani care pretinde că este… o pisică.
„M-am născut în specia greșită”, explică Nano, care adaugă că din cauza unui defect genetic este o pisică în corp de om.
Nano le vorbește prietenilor în mieunături, scuipă câinii, urăște apa și pretinde că are simțul mirosului mai dezvoltat și că poate vedea în întuneric.
Și vânează noaptea șoareci (fără succes, după cum mărturisește).
Un scurt reportaj norvegian despre viața pisicească a tinerei are până azi peste 4,5 milioane de vizualizări pe YouTube. Nano este filmată mergând pe stradă cu coadă și cu urechi de pisică. În casă, ea poartă o pereche de „labe” pufoase cu care se scarpină pe față, merge în patru labe, zgârie ușa și miaună.

Așa m-am născut – spune Nano. Evident, spunem noi; mai există și alte categorii care pretind același lucru.
Nano are un prieten, pe Svein, care pretinde că are „personalitate multiplă”. Una din aceste personalități este cea de pisică, spune Nano. „E om, dar cineva în capul lui e pisică”. Asta spre deosebire de ea, care chiar s-a născut pisică!
Dacă vă gândiți că trebuie să fie o glumă, aflați că aceeași întrebare și-au pus-o și alții. „Nu am idee dacă știrea cu femeia din Norvegia care pretinde că e pisică e pe bune sau e doar o păcăleală”, afirmă pentru LifeSiteNews Peter Sprigg, de la organizația americană Family Research Council. „Dar date fiind politicile identitare de azi, nu aș fi surprins să fie serioasă.”
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.