După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 18 aprilie 2017

Vlad Crîznic la Biserica Harvest Bucureşti

Fiecare dintre noi ne-am întrebat la un moment dat: de ce există suferință în lume? De ce lucrurile nu sunt drepte, aşa cum înţelegem noi dreptatea. Emil Cioran spunea "Limita fiecărei dureri este o durere şi mai mare." Dar poate că limita şi sursa, în acelaşi timp, e fiinţa umană.
Vino vineri 21 aprilie, orele 19:00, ca să înveți de ce limita fiecărei dureri nu este o durere și mai mare. De ce lucrurile au fost făcute să urmeze un tipar şi deviaţia noastră, firească, de la acest tipar a introdus durerea în joc.
Speakerul serii este Vlad Crîznic, apologet creştin, parte din echipa Ravi Zacharias International Ministries şi pastor al bisericii VIA din Cluj. În deschiderea serii va cânta trupa DePeAltăPlanetă. Vino însoțit de un prieten şi poate o să găsiţi răspunsuri la întrebările care vă frământă dar pe care nu le-aţi pus niciodată cu voce tare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.