După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 27 mai 2017

Australia: Amânarea referendumului pentru căsătorie poate aduce câștig de cauză taberei conservatoare

Australia, Elveția și Germania au rămas singurele țări „occidentale” care au rezistat până acum epidemiei de orbire colectivă concretizată în redefinirea căsătoriei și a familiei. Asta nu înseamnă că sunt ferite de tentative! Dacă în Germania modificarea legislației a fost blocată de guvernul Merkel, iar particularitățile sale fac Elveția greu permeabilă la șantajul politic exercitat de propaganda LGBT, în Australia se dă asalt după asalt. De 22 (douăzeci și două) de ori au încercat homosexualii să treacă prin Parlamentul federal proiectul legii „căsătoriei pentru toți” și tot de atâtea ori au fost respinși. Un consum imens de energie de ambele părți și un aparent „deadlock” – o situație fără ieșire.
Un referendum pe această temă, propus de un grup de parlamentari, a fost însă blocat de Parlamentul federal, în toamna lui 2016, iar de atunci nimic nu s-a schimbat. Referendumul urma să aibă loc pe 11 februarie 2017, iar rezultatele sale urmau să fie consultative, dar cu o mare greutate în decizia politică.
Despre rațiunile din spatele votului și despre cum situația poate fi adusă în avantajul apărătorilor familiei, face unele aprecieri Lyle Shelton, director la ACL – Australian Christian Lobby.
Astfel, el opinează că
„opoziția exercitată de guvernul Turnbull la un vot popular asupra căsătoriei ar putea să ajute la securizarea păstrării căsătoriei pe termen lung”.
„Australienii sunt sătui de dezbaterea pe tema căsătoriei între persoane de același sex. După 6 ani de activism neobosit în Parlament, ar trebui să fie timpul să mergem mai departe. Cred că asta e ceea ce cei mai mulți vor – nu este o problemă de înaltă prioritate.
Dar, din păcate, aceia care presează pentru o schimbare sunt puțin probabil să se schimbe [să își schimbe atitudinea], în ciuda faptului că subiectul a fost blocat la nivel politic.”
Dl. Shelton afirmă că ar fi un abuz de încrederea poporului australian din partea membrilor partidului de guvernământ dacă aceștia vor trece peste cuvântului prim-ministrului, liderul politic de facto al Australiei, și ar accepta să voteze o astfel de inițiativă legislativă, venită de la unul dintre ei.
Continuarea pe www.culturavietii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.