După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 29 mai 2017

☻Fitness în Biserică: „Trimiteți-vă CALORIILE să ARDĂ în Iad!”

Împuținarea credincioșilor din Occident, ca urmare a secularizăii galopante, duce la închiderea în serie a bisericilor sau la utilizarea lor în alte scopuri. 

Orange Bleue este numele unui club de fitness care se va deschide între zidurile unei foste capele din Rennes. Sloganul care anunță evenimentul a stârnit furtună, scrie Evenimentul Zilei.ro.
„În curând aici: Trimiteți-vă caloriile să ardă în Iad!” Așa scrie pe un banner uriaș atârnat pe gardul fostei biserici.
Abatele Nicolas Guillou a declarat pentru Ouest-France: „Enoriașii mi-au semnalat acest banner și și-au exprimat indignarea.”

Preotul nu dorește o polemică: „Nu am nimic cu Orange Bleue. Sigur, aș fi dorit să se găsească o altă destinație (pentru capelă –n.r.), poate una mai culturală, dar capela a fost vândută acum câțiva ani și proprietarul este cel care decide.”
Ceea ce îl deranjează este conținutul sloganului: „O formulă de marketing este făcută pentru a șoca, desigur, însă aici sloganul asociază biserica și iadul, este o insultă adusă istoriei înseși a acestui loc, unde generații de preoți și de credincioși s-au rugat dimpotrivă pentru speranța unei vieți mai bune.”
Părintele Nicolas nu-și ascunde afecțiunea față de această capelă, „mai întâi pentru că se găsește în parohia mea, dar și pentru că veneam aici când eram copil, ca mulți alții din Rennes. Este un loc de pace și de rugăciune.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.