După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 20 mai 2017

Hans Klemm e pe făraş. De Ziua Internațională Împotriva Homofobiei, 17 mai, pe faţada clădirii din Bucureşti care găzduieşte Ambasada SUA a fost arborat steagul rogvaiv, devenit simbol al mişcării LGBT...

Ambasadorul este persoana care îşi permite cel mai puţin să-şi exprime propriile idei şi opinii, fiind obligat să transmită doar poziţia oficială a ţării care l-a trimis la post. De la această normă elementară a diplomaţiei s-a abătut Hans Klemm, ambasadorul SUA în România, motiv pentru care liderii republicani de la Washington pregătesc rechemarea sa la centrală, scrie Stiripesurse.ro.

Surse de la Washington au declarat, pentru stiripesurse.ro, că mai mulţi senatori şi congresmeni republicani l-au luat în vizor pe Klemm, după un gest făcut în urmă cu două zile. De Ziua Internațională Împotriva Homofobiei, 17 mai, pe faţada clădirii din Bucureşti care găzduieşte Ambasada SUA a fost arborat steagul rogvaiv, devenit simbol al mişcării LGBT (lesbian, gay, bisexual, transgender). O imagine cu steagul de pe clădire a fost publicată pe pagina de Facebook a Ambasadei, alături de un mesaj.

"Oricine, inclusiv persoanele din comunitatea #LGBTI, trebuie să se poată bucura de drepturile și libertățile prevăzute pentru cetățenii tuturor națiunilor', este mesajul pe care îl transmitem alături de ambasade și reprezentanțe ale unor instituții internaționale la Bucureşti", se arată pe pagina de Facebook a Ambasadei.

Spre deosebire de anii precedenţi, noua administraţie republicană de la Washington nu a transmis un mesaj de Ziua Internaţională Împotriva Homofobiei, aşa că link-ul care însoţeşte postarea de pe Facebook a Ambasadei SUA este către site-ul Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti, unde este publicat un text semnat de mai multe reprezentanţe diplomatice din România. 

Reprezentanţii Partidului Republican sunt în majoritate conservatori şi nu susţin mişcările LGBT. Însuşi preşedintele Donald Trump, imediat după învestire, a decis scoaterea de pe site-ul oficial al Casei Albe a paginii dedicate LGBT. Dacă în mandatele lui Obama susţinerea minorităţilor sexuale era o prioritate şi în politica externă, noua administraţie nu împărtăşeşte aceeaşi viziune. Astfel, potrivit surselor menţionate, parlamentarii republicani le-ar fi transmis deja unor omologi români intenţia de a-l înlocui pe Hans Klemm. O schimbare a acestuia a mai fost vehiculată în ultimele luni, ţinând cont de faptul că a fost numit de fostul preşedinte, însă fiind un diplomat de carieră a scăpat deocamdată valului de mutări care se practică după fiecare alegeri prezidenţiale din SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.