După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 29 mai 2017

✉ Scrisoare misionară: Uday şi Silvia, India

Pace frați și surori!

          Vă mulțumim  frumos pentru rugăciuni. Eu, Uday, am ajuns cu bine în România și aș  vrea  să vă împărtășesc câteva rânduri despre cum merg lucrurile în India. Știu că ați mai primit ceva vești cât timp am fost plecat.

          Guvernul care este la conducerea actuală este împotriva creștinilor, iar Orissa este locul în care creștinii sunt cel mai mult persecutați. Au început să fie nu numai împotriva creștinilor, dar și a musulm, cărora nu li s-a mai dat voie să taie vaci pentru a le vinde. Multe magazine de genul acesta, sunt închise iar musulm  sunt bătuți și alungați. După acestea, guvernul a permis și persecutarea creștinilor. Mulți sunt bătuți și unii chiar omorâți. Un păstor și sotia lui au fost scoși în public, au fost dezbrăcați și făcuți de rușine în fața clădirii bisericii.India are nevoie de Domnul Isus, deci vă rog, mijlociți pentru India. 

           Lucrarea din India

          Am fost în partea de Nord a Indiei, numită Dooars. Eu, împreună cu doi frați din echipă, păstorul și zidarii, ne-am implicat să ajutăm la construcția casei păstorului. El s-a bucurat foarte mult deoarece se ruga pentru o casă. Domnul a făcut minuni prin frații credincioși dintr-o biserică din București. Domnul să-i răsplătească. Păstorul și familia sa au fost foarte surprinsi cum Dumnezeu  poate face lucruri care păreau imposibile pentru ei. Casa este încă în construcție. Încă mai este nevoie de ceva materiale, iar rugăciunile dumneavoastră vor fi  de folos în acest sens.

          Rugați-vă pentru mine deoarece sunt întristat pentru că responsabilitățile pe care le- am dat cât am fost plecat, echipa nu le-a îndeplinit așa cum ar fi trebuit.
 Ei nu au mai fost așa de activi ca atunci când eram și eu cu ei, în plus au fost ceva neînțelegeri și doi membri au părăsit echipa. Dar știm că toate sunt în mâna Domnului și orice face El este spre binele nostru. În schimb, o sora tânăra, Silpy Rai, chiar  din zona  Dooras, s -a alăturat echipei noastre și se ocupă de școala duminicală din această zonă. Ea susține că vrea să lucreze împreună cu noi pe termen lung. Facă-se voia Domnului!

          Pe lângă construcția casei păstorului, ne-am implicat și în evanghelizarea din casă în casă. Domnul a lucrat și un tânăr de 21 de ani și-a deschis inima pentru Isus. Mulți alții au avut un răspuns pozitiv la Evanghelie. Credem că la un moment dat vom secera ce am semănat, și într-o zi ei vor recunoaște ca Isus Hristos este Dumnezeu. Rugați-vă pentru ei.

          O veste bună ar fi că, părinții unuia dintre tinerii care au participat la una din instruirile noastre, s-au întors la Domnul și dorim să începem o părtășie acolo, în Luksan. Rugați-vă și pentru acest lucru.
         
          Familia noastră

          În prezent  suntem bine, dar rugați-vă pentru Silvia și pentru copil, să fie bine amândoi. Mai apar provocări uneori, dar avem încredere că Domnul o va ajuta pe Silvia să ducă această sarcină cu bine, până la capăt. Mai este destul de puțin timp până la naștere și avem nevoie de multă înțelepciune în luarea unei decizii foarte importante. Noi ne dorim naștere naturală și pentru aceasta avem nevoie să vedem mâna Domnului la lucru.  Domnul să-Și pună mâna Sa călăuzitoare peste noi și El să ne dea izbândă în acest sens.

          Domnul să vă răsplătească darniciile, sacrificiile și rugăciunile cum numai EL știe și poate să o facă.
 
          Cu drag,
familia Bagdas!

Silvia este membră a Bisericii Izbânda din Bucureşti şi s-a dedicat lucrării de misiune din India încă din 2007. După mai multe stagii pe termen scurt de lucrare şi pregătire, Silvia îşi doreşte să ajungă să împărtăşească Evanghelia celor dintre triburile în care nu a ajuns cunoştinţa de Dumnezeu.

În data de 29 noiembrie 2014 s-a căsătorit cu Uday Bagdas.

E-mail: grace_silvy@yahoo.com
Pentru cei care doriţi să contribuiţi şi financiar la lucrarea pe care o desfăşoară Silvia puteţi folosi următoarele conturi:

Banca BRD  RONRO98BRDE410SV70924254100 , EURRO45BRDE410SV92432154100

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.