După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 6 mai 2017

Solidaritate în stradă pentru românca din Finlanda care se luptă să-şi recupereze copiii: proteste în trei oraşe din ţară


Cauza medicului român Camelia Smicală, condamnată în Finlanda la 6 luni de închisoare cu suspendare, va susţinută prin acţiuni de stradă.

Situaţia în care se află Camelia Smicală, românca pe care o instanţă din Tampere (Finlanda) a condamnat-o săptâmâna trecută, pentru „defăimarea autorităţilor”, la 6 luni de închisoare cu suspendare, a stârnit reacţii de susţinere în ţară.

Sâmbătă, 6 mai, în două oraşe din România sunt programate marşuri de protest faţă de cazul femeii care acuză autorităţile finlandeze de abuz, pentru că nu îi permit să-şi crească cei doi copii minori, aflaţi în centre de plasament. 

Un „marş al tăcerii” va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Piatra Neamţ, în oraşul natal al Cameliei Smicală, acţiunea fiind iniţiată de consilierii locali Cătălin Misăilă şi Cristian Tihenea pentru „susţinerea drepturilor şi libertăţii unor concetăţeni din afara ţării”, după cum se arată în cererea de autorizare a adunării publice depuse la primărie pe 3 mai.  

„Am văzut în presă abuzurile inimaginabile la care sunt supuşi copiii şi mama lor. Am văzut şi protestul mamei Cameliei. Camelia Smicală este într-o ţară străină şi are nevoie de ajutorul nostru. Este o româncă şi o pietreancă de a noastră. Nu putem abandona acolo o româncă şi trei copii. Nu pot asista impasibil la acest gen de drame”, a declarat Misăilă.

Citeste mai mult: adev.ro/ophf1o

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.