După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 6 mai 2017

VIDEO: De Ziua Națională a Rugăciunii, Donald Trump a semnat ordinul care i-a îngrozit pe homosexuali. Președintele SUA promovează activ libertatea religioasă

Cu ocazia Zilei Naționale de Rugăciune, președintele Trump a semnat o Ordonanță Executivă (echivalentul OUG-ului de la noi) prin care dă dreptul clericilor, pastorilor și cultelor religioase să exprime opinii politice fără sancțiuni. 

Potrivit legislației federale, organizațiilor scutite de impozitare - inclusiv cultelor - le sunt interzise activitățile politice, prin așa-numitul Amendament Johnson, din 1954. Totodată, ordonanța pune capăt sancționării, pe calea instanței sau administrativă, a creștinilor (și nu numai) care se opun „căsătoriei” între persoane de același sex sau avortului și care își exprimă public aceste convingeri.
Acest decret semnat de Donald Trump va extinde libertățile religioase în dauna comunității LGBT, anunță The New York Times.
Liderii religioși conservatori, care au fost susținători fervenți ai candidaturii lui Trump, au îndemnat președintele să elibereze organizațiile religioase de regulile impuse de Obama, care veneau să protejeze bărbații homosexuali și lesbienele și alții de discriminare", se spune în materialul publicației.
Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.