După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 iunie 2017

BISERICA DE ASTĂZI ARE NEVOIE DISPERATĂ DE DUHUL SFÂNT


În ziua Cinzecimii s-a coborât din cer o nouă putere, o nouă mărturie, o nouă prezență, o nouă manifestare a lui Dumnezeu în lume. În ziua Cinzecimii s-a întâmplat ceva deosebit, iar ceea ce s-a întâmplat a avut un impact puternic asupra oamenilor.

La sărbătoarea Coborârii Duhului Sfânt este bine să ne uităm în Scriptură și să ne reamintim de minunea de la Cinzecime, de puterea extraordinară revărsată la Cinzecime, de impactul deosebit pe care l-au avut credincioșii plini de Duhul Sfânt în ziua Cinzecimii și apoi în zilele următoare.

Dar nu este suficient să comemorăm Coborârea Duhului Sfânt. Nu ne putem mulțumi cu atât. Nu ne putem consola cu ceea ce s-a întâmplat, acum două mii de ani, la Ierusalim, în ziua Cinzecimii. Biserica de astăzi are nevoie disperată de Duhul Sfânt.

Deși suntem conștienți că, într-un anume fel, ce s-a întâmplat atunci la Cinzecime a fost un eveniment unic, suntem la fel de conștienți că, într-un alt fel, poate fi un eveniment repetabil.

Putem experimenta și noi îmbrăcarea cu putere de sus, pentru a trăi o viață victorioasă și pentru a avea o mărturie cu impact în lume. Avem nevoie să experimentăm minunea Cinzecimii care să transforme viețile noastre, iar lumea să rămână uimită și să fie obligată să ia o decizie.

Să sărbătorim Coborârea Duhului Sfânt cu convingerea că Dumnezeu poate face și astăzi ceea ce a făcut atunci.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.