După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 iunie 2017

„Familia modernă”. Tot mai multe tribunale din SUA încep să recunoască TREI PĂRINȚI pentru un copil

Madison este tânăra de 16 ani din California care are trei părinți. Legal.  Adulții pe care îi numește mama, tata și mami au fost prezenți la nașterea ei, după ce cele două femei, care formau un cuplu, au decis să aibă un copil împreună așa că s-au apropiat de un prieten de sex masculin, potrivit AP.

Dar, din punct de vedere legal, una dintre femei, Victoria Bianchi a devenit „părintele” lui Madison abia în această toamnă, alăturându-se unui număr mic, dar din ce în ce mai vocal de americani, care au convins instanțele din SUA să recunoască legal ceea ce ei numesc familie „triparentală”. 

Bianchi s-a folosit de legea din California, din anul 2013, care prevede că un copil poate avea mai mult de doi părinți. O lege similară a intrat în vigoare în Maine anul trecut, instanțele din cel puțin 10 alte state americane, inclusiv din New York, începând să legalizeze o astfel de familie, deși numeroase tribunale din SUA și unii experți și-au manifestat îngrijorarea față de faptul că mai mulți părinți înseamnă un potențial conflict.
 
Instanțele americane au acordat timp de decenii anumite drepturi bunicilor, părinților vitregi și altor persoane în viața copiilor, însă părinții sunt cei care au drepturi și responsabilități mult mai mari. Apărătorii unei astfel de familii afirmă că recunoașterea unui al treilea părinte, fie pe baza unui certificat de naștere, prin adopție, fie printr-o hotărâre privind încredințarea sau sprijinul copilului,  reflectă realitățile moderne ale unor familii cum ar fi cuplurile homosexuale care au dorit să aibă un copil cu un prieten de sex opus, bărbații care încearcă să-și păstreze rolul patern deși testele ADN au arătat că altcineva este tatăl biologic sau alte situații.

Continuarea pe www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.