După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 29 iunie 2017

Florin Iaru dorește un stat ateu și dărâmarea bisericilor. Dar ştie, oare, poetul cum arăta unicul stat declarat ateu din istorie?

Poetul și publicistul Florin Iaru are o cunoscută poziție publică împotriva Coaliției pentru familie. Am putea spune că își pune întregul talent literar în lupta pentru normativizarea homosexualității și a „căsătoriei” homosexuale în spațiul public și denormativizarea căsătoriei heterosexuale monogame.
În același timp, Florin Iaru are și o poziție anti-religioasă care nu a fost atinsă, în România, nici de cei mai înverșunați comuniști din anii 1950.
Întrebat de ce Constituţia României ar trebui să fie tabu şi de neschimbat (adică să nu specifice numărul de soți și faptul că se referă la bărbat și femeie), el a răspuns:
"Cînd Constituţia României va cere abolirea religiei şi dărîmarea bisericilor, am să vă ajut.
End of story."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.