După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 iunie 2017

Ionel Tuțac — Un grajd a fost transformat în casă de rugăciune

Este stiut faptul ca adeseori Dumnezeu ne surprinde in moduri inedite. Acest lucru este valabil si in ceea ce priveste construirea de noi case de rugaciune. Baptistii din Lugoj au experimentat modul surprinzator de lucru al lui Dumnezeu, in aceasta privinta, de mai multe ori in ultimii ani. Dupa ce in localitatea Ghizela un bar a fost transformat in casa de rugaciune, iar in Bucura o fosta primarie comunista a devenit locas de inchinare, recent un grajd a fost transformat, in localitatea Ohaba Forgaci, in  biserica.

Credinciosii baptisti din aceasta localitatea timiseana s-au adunat o perioada de timp intr-o casa de  la marginea satului. Anul trecut ei au cumparat o cladire formata dintr-un grajd si o casa de locuit in centrul localitatii.

Proiectul de transformare a acestui grajd in casa de rugaciune a inceput la finalul lunii august 2016. Cu sprijinul Bisericii din Lugoj ( Biserica mama), al Asociatiei International Cooperating Ministries, dar si cu o contributie majora din partea localnicilor, cladirea respectiva si-a schimbat destinatia. Cel care s-a ocupat, cu multa pasiune, de procesul transformarii acestei cladiri este fratele Ioan Barbos, slujitorul acestei Biserici. 

La serviciul divin de inaugurare a Casei Domnului au participat numerosi credinciosi baptisti din zona Lugoj, dar si localnici, impreuna cu primarul Stoi Constantin si viceprimarul Berci Viorel.

Au cantat spre slava lui Dumnezeu grupurile de copii, tineret si surori ale Bisericii locale, tinerii din Lugojel, grupul Trezirea din Bocsa si fratele Samy Constantin.

Pastorul Gheorghe Barbu din Vladimirovat (Serbia) si Keith Townsend, reprezentantul Asociatiei International Cooperating Ministries, au avut cate un cuvant de salut pentru cei prezenti.

Evanghelia a fost vestita de catre pastorul Ionel Tutac, iar serviciul de inchinare a fost condus de catre fratele Ioan Barbos.

Acesta a fost primul proiect din Romania la care Asociatia International Cooperating Ministries a participat financiar. Cu voia lui Dumnezeu speram ca in urmatoarele luni cealalta parte a cladirii, fosta locuinta personala, sa fie reabilitata si transformata intr-un centru educational si social pentru localitatea Ohaba Forgaci.

Intalnirea s-a incheiat cu o agapa crestina la care au participat toti cei prezenti, iar in dupa amiaza aceleasi zile a fost organizat un serviciu de evanghelizare la care Evanghelia a fost vestita de catre pastorul David Nicola.

Ionel Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.