După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 30 iunie 2017

Mesagerul.ro: Demetrius Bădiță, tânărul din Rebrișoara rănit grav în accidentul de marți seară, a decedat


Demetrius Bădiță, tânărul din Rebrișoara, în vârstă de 19 ani, rănit grav într-un accident rutier absurd, petrecut în seara zilei de 27 iunie, pe unul dintre dealurile Năsăudului, s-a stins în zorii dimineții de vineri, la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență din Bistrița. Trista veste a fost dată de pastorul Ciprian Bârsan, pe blogul său personal.

Demetrius Bădiță a plecat Acasă. Nu cunoaștem viitorul, nu știm răspunsul la întrebarea De Ce, acum însă e timpul pentru lacrimi și mai ales rugăciune! Să ne rugăm pentru această familie încercată! Dumnezeu să intervină și să mângâie...”, a făcut cunoscut Ciprian Bârsan.

Demetrius Bădița tocmai absolvise Colegiul Economic din Năsăud și se afla în plin examen de Bacalaureat. Fosta sa dirigintă, Viorica Țuțuruga, își aduce aminte că „era un copil bun și liniștit, ce nu a supărat pe nimeni”. 


Continuarea pe www.mesagerul.ro


PROGRAMUL SLUJBELOR DE PRIVEGHI ȘI ÎNMORMÂNTARE
Demetrius Bădița (10 Aprilie 1998 - 30 Iunie 2017)
(1) Seara priveghi - Sâmbătă 1 Iulie 2017 ora 20:00.
(2)Seară priveghi - Duminică 2 Iulie 2017 ora 20:00.
(3) Înmormântarea - Luni 3 Iulie 2017 ora 13:00

Slujbele se vor ține la Biserica BETEL Rebrișoara Vă chemăm să fim alături de familia Bădița 🙏🏼!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.