După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 8 iunie 2017

† Mesaj din partea familiei Ruth & Marius Bodnariu: Rebecca Bodnariu a venit în lumea noastră cu bine! Întreaga familie este copleșită de bucurie și Rebecca este o binecuvântare pentru noi. Credem și ne rugăm ca ea va fi un liant vindecator în familia noastră...

A trecut un an si ne aducem aminte de bucuria care ne-a inundat inimile cand am aflat ca o sa ne primim copiii inapoi. Multumim Bunului Dumnezeu Tatal nostru, pentru purtarea Lui de grija, dragostea, bunatatea si indurarea Lui de care ne-a facut si ne face parte in continuare. 
Permiteti sa va multumim din nou cu aceasta ocazie pentru sprijinul dumneavoastra plin de dragoste si compasiune manifestat in atatea feluri. Ne rugam ca Bunul Dumnezeu sa va rasplateasca si credem ca o face.

Mai avem niste stiri minunate: prin Harul si Bunatatea lui Dumnezeu Rebecca Bodnariu a venit in lumea noastra cu bine pe 10 mai 2017. Intreaga familie este coplesita de bucurie si Rebecca este o binecuvantare pentru noi. Credem si ne rugam ca ea va fi un liant vindecator in familia noastra. Credem ca prin alaptarea ei si dragalaseniile primelor luni de viata atat Ruth cat si ceilalti copii sa experimenteze ceea ce au pierdut prin ruperea lui Ezekiel, si a familiei in acea perioada cumplita din anul trecut. Ruth se gaseste bine si se recupereaza repede. Ii multumim lui Dumnezeu pentru toate si va multumim si voua tuturor celor care v-ati rugat pentru noi.

Va rugam in continuare sa fiti alaturi de cei care trec prin cumplite cosmaruri similare cu cele traite de noi in Norvegia. Auzim de tot mai multe cazuri care trezesc in noi pe deoparte compasiune, durere si tristete si pe de alta dezgust si manie. Suntem recunoascatori tuturor celor care se implica in orice fel, fie in sustinerea cazurilor individuale, fie prin critica obiectiva, aducand la lumina faptele intunericului adica ale Barnevernet (Serviciul Norvegian de protectie a copilului).

Speram cu toata inima ca schimbari reale sa se intample in Norvegia, si ceea ce se intampla multor familii astazi sa inceteze si sa nu se mai intample niciodata. In loc ca familiile sa fie ascultate si ajutate, trist este ca sunt reduse la nimic si calcate in picioare, in incercarea de a le lua toata demnitatea si valoarea, cu dorinta vehementa de a distruge identitatea celor pusi in vizor. Ne aducem aminte prea bine de timpul in care eram sfasiati intre a fi tratati subuman de catre autoritatile Norvegiene si a fi ridicati si incurajati de Dumnezeu prin miile care ne sustineati.

Multumim lui Dumnezeu pentru cei care sunt vocea celor adusi la tacere fie de durerea dramelor in care se afla fie de groaza impusa de asupritori prin amenintarea reala de a nu-si mai vedea niciodata dragii de prunci. Multumim pentru implinitorii poruncilor lui Hristos care ne cheama la dragoste si compasiune pentru cei aflati in necazuri, cei abandonati si nedreptatiti, pentru cei care apara cauza orfanului si a vaduvei, a copiilor lasati fara parinti si a parintilor lasati fara copii. Multumim organizatiilor si entitatilor care au descoperit cadrul mai larg in care isi au locul si rolul rapirile legale de copii.

In toate planurile si actiunile noastre vom continua sa ne incredem in Dumnezeu. 
Fie ca Dumnezeu sa va binecuvanteze si va multumim inca o data.

Cu dragoste,
Ruth si Marius Bodnariu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.