După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 13 iunie 2017

Miting pentru salvarea copiilor Cameliei Smicală, marți 13 iunie, ora 11:00, la Palatul Victoria. Premierul Finlandei vine azi la București

Un nou miting de solidarizare cu doctorița Camelia Smicală va avea loc marți, 13 iunie, începând cu ora 11:00, în fața Palatului Victoria. În aceeași zi în care premierul Grindeanu se întâlnește, la sediul Guvernului, cu șeful guvernului finlandez, informeaza ActiveNews.ro.

Românii sunt chemați să iasă și marți, 13 iunie, în stradă pentru a cere eliberarea copiilor doctoriței Camelia Smicală. Tot marți,  premierul Finlandei se întâlnește cu premierul Sorin Grindeanu, la Palatul Victoria. „Veniți să-i cerem eliberarea copiilor Maria și Mihai Smicală și redarea minorilor mamei lor, Camelia Smicala, medic român exemplar în Finlanda. Manifestația va fi autorizată”, au scris organizatorii acțiunii,  pe pagina de Facebook „Libertate pentru Maria si Mihai Smicala!”.

În preajma vizitei premierului Finlandei în România, profesorul Leon Dănăilă s-a arătat solidar cu doctorița Camelia Smicală și copiii săi, afirmându-și convingerea că românca va reuși să-și obțină copiii înapoi. Reputatul neurochirurg consideră că este necesară implicarea mai mare a statului român.

Românii s-au solidarizat cu medicul Camelia Smicală, ai cărei copii au fost luați abuziv de statul finlandez, și pe 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena, când mitinguri de susținere a româncei au avut loc în mai multe orașe din țară.

Cei doi copii ai doctoriței Smicală au fost răpiți de statul finlandez și au fost abuzați psihic și fizic într-un mod care amintește de practicile totalitare, antiumane, ale regimurilor naziste și comuniste. De exact un an, Maria, de 10 ani, și Mihai, de 11 ani, sunt separați în centre de plasament diferite. Nici Ambasada României în Finlanda nu are acces – nici măcar telefonic – la cei doi copii, cetățeni români.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.