După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 19 iunie 2017

O jucătoare creștină a naționalei de fotbal a SUA a părăsit echipa după ce a fost obligată să poarte tricouri care promovau drepturile homosexualilor: Lumea se îndepărtează din ce în ce mai mult de Dumnezeu


Jaelene Hinkle, jucătoare a echipei naționale de fotbal feminin a SUA, a decis să părăsească echipa, întrucat nu a dorit să promoveze însemnele LGBT.  Legalizarea căsătoriilor între homosexuali a dus la o intensificare a obligativității promovării acestei ideologii, scrie ActiveNews.ro.

La doar două săptămâni după ce clubul american de fotbal a anunțat că jucătorii echipelor bărbaților și femeilor vor purta tricouri colorate cu însemnele curcubeului pentru a sărbători luna LGBT, jucătoarea a cărei religie este creștină, Jaelene Hinkle, s-a retras din echipă, scrie dailywire.com.

Un comunicat de presă transmis de naționala de fotbal a SUA a susținut că Hinkle a plecat din „motive personale", dar cel mai probabileste faptul că Hinkle a decis că nu dorește să susțină o poziție incompatibilă cu credințele sale religioase.

Hinkle, care juca pe postul de fundaș pentru North Carolina Courage, și-a făcut cunoscută opinia în 2015, atunci când Curtea Supremă de Justiție a hotărât că căsătoria homosexuală este legală. 

În aceeași zi, în 2015, Hinkle a scris: „Lumea se îndepărtează din ce în ce mai mult de Dumnezeu... Tot ceea ce pot face credincioșii este să continue să se roage”.

Tricourile pe care echipele de fotbal ale SUA le vor purta vor avea numere colorate în curcubeu și cuvântul „mândrie" în locul ultimului nume al jucătorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.