După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 7 iunie 2017

Ontario, Canada: S-a votat legea TOTALITARĂ prin care statul îți poate lua copiii dacă ești anti homosexuali sau îi educi în spirit CREȘTIN

Liberalii din Ontario, Canada, au votat recent un act normativ,  considerat de apărătorii familiei tradiționale, drept totalitar, informeaza ActiveNews.ro.  Bill 89,  căci despre el deste vorba, conferă puteri excesive guvernului local, care, de acum înainte, va putea  lua copiii acelor părinți  care se opun agendei și ideologiei impuse de comunitatea LGBT.  Dar și acelor părinți care își educă copiii în spiritul credinței creștine.

Conform actului normativ votat,  copiii au nevoie de protecție din partea statului și po fi dați fie spre adopție, fie fi în îngrijirea statului, fie de "foster care” (asistență maternală), până la vârsta majoratului copiilor.
Mai mult, legea 89 a eliminat prevederile anterioare care permiteau părinților sau tutorilor să-și crească copiii în spiritul propriei lor religii. „Noua lege prevede ca lucrătorii sociali pentru copii și judecătorii de familie să țină seama de „rasa, relațiile de rudenie, locul de origine, originea etnică, cetățenia, diversitatea familiei, dizabilitatea, convingerile, sexul, orientarea sexuală, identitatea de gen, expresia de gen” atunci când trebuie să stabilească dacă un copil va rămâne cu părinții lui sau va fi luat de la aceștia.

Unul dintre strategii Campaign for Life Coalition consideră că „odată cu aprobarea Bill 89 am intrat într-o epocă a puterii totalitare a statului, așa cum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria Canadei”, noua lege constituind o „amenințare” la adresa credinței religioase a oamenilor.

Canada se îndreaptă așadar cu pași repezi spre un sistem totalitar de "protecție a copilului” în care copiii din familii normale riscă să fie luați de către guvern pentru a fi preluați de stat și a fi spălați pe creier.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.