După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 25 iunie 2017

Papa Francisc șochează din nou! “Căsătoria între gay reprezintă o parte a modernizării Bisericii”

Într-un interviu acordat zilele trecute pentru mai multe reviste pe teme religioase, Papa Francisc abordează din nou problema homosexualității: “Nu putem continua să ne opunem căsătoriilor între homosexuali”. Suveranul Pontif declară că acceptă homosexualii și consideră că și Biserica ar trebui să facă la fel.  
“În Buenos Aires primeam scrisori de la homosexuali care sunt cu adevărat „răniţi sociali”, pentru că simt că Biserica i-a condamnat mereu. Dacă o persoană îl caută pe Dumnezeu, eu nu pot s-o judec. Religia are dreptul să-şi exprime propriile opinii în serviciul persoanelor dar Dumnezeu ne-a creat pe toţi liberi: nu este posibil amestecul spiritual în viaţă personală”, povestește Sfântul Părinte -Papa Francisc- în cadrul interviului.
“Odată o persoană, pentru a mă provoca, m-a întrebat dacă aprob homosexualitatea. Eu i-am răspuns cu o altă întrebare: Spune-mi, Dumnezeu, când priveşte o persoană homosexuală, aprobă existenţa să cu afecţiune sau o respinge şi condamnă? Trebuie să ţii cont de persoană. Şi aici intrăm în misterul fiinţei umane. În această viaţă Dumnezeu acompaniază persoanele şi este datoria noastră să le acompaniem începând cu condiţia lor. Trebuie să-i acompaniem cu milă. Când este aşa, Spiritul Sfânt îl inspiră pe preot să găsească cuvântul potrivit”.
Continuarea pe www.curierlocal.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.