După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 14 iunie 2017

Președinte nou, dar același activism „gay” și „trans” promovat de Statele Unite în toată lumea. Exact ca la București, Ambasada SUA la Vatican promovează propaganda LGBT...

Președinte nou, dar același activism  „gay” și „trans” promovat de Statele Unite în toată lumea. Acesta sentimentul pe care îl resimt milioane de oameni cu principii morale din întreaga lume, deranjați că propaganda americană LGBT din afara Americii nu s-a încheiat odată cu președinția lui Obama, ci merge mai departe, scrie site-ul Lifesitenews.com, potrivit ActiveNews.ro.

Pe 7 iunie,  ambasada SUA de la Vatican a postat pe pagina sa de Facebook un text de susținere a comunității LGBT, amintind că  „Iunie este luna LGBT Pride!” Și i-a îndemnat pe cei intersați să afle mai multe despre originile acestui eveniment de pe site-ul: https://goo.gl/1iFvCx”, site-ul ducând la  o pagină de net a Bibliotecii Congresului, LGBT Pride Month, care îl onorează pe  activistul homosexual Frank Kameny.

Același Kameny care le spunea criticilor săi, americani pro familie, că „Homosexualul este bun, homosexualul este Dumnezeu, homosexualul este divin, iar voi nu sunteți nimic”. Activistul homosexual ateu, devenit o „icoană” a homosexualilor, mort în 2011, îi ridiculiza pe opozanții religioși ai agendei LGBT, numindu-i „Christofasciști”. Omul pe care îl elogiază Biblioteca Congresului american în 2017 mai susținea că „relațiile zoofile sunt în regulă câtă vreme animalul nu se supără".

„Sexul cu animale nu mă interesează ... Dar poate fi punctul slab al unor oameni sau o idiosincrazie inofensivă a unora. Atâta timp cât animalului nu îi pasă, pe mine nu mă deranjează și nu văd de ce pe alții i-ar interesa”, afirma Frank Kameny.
 
Mai mult, ca parte a celebrării „homosexuale”, Biblioteca Congresului a postat un tweet controversat, pro-homosexuali, al Ivankai Trump, fiica președintelui american, care spunea: „Sunt mândră să-mi susțin prietenii din comunitatea LGBT și  americanii LGBT care au contribuit imens la societatea și economia noastră”.

Catolicii au luat foc

Reacțiile la psotarea Ambasadei SUA la Vatican au mers de la furie până la dezamăgire extremă în rândul catolicilor, care respectă și urmează învățătura Bisericii, conform căreia comportamentul homosexual nu reprezintă baza căsătoriei sau un motiv de mândrie. „Ani de zile, liberalii ne-au acuzat că încercăm să impunem societății moralitatea și religia noastre", afirmă Allyson Smith, avocată catolică pro-viață și pro-familie din San Diego. „Acum Statele Unite, prin ambasadele sale din toată lumea, încearcă să impună ideologia perversiunii pro-sexuale asupra restului lumii, inclusiv asupra țărilor care nu sunt de acord cu așa ceva. Având în vedere toate scandalurile și acuzațiile de hmosexualitate aduse preoților, Vaticanul ar trebuie să  fie deosebit de vigilent pentru a nu permite ca în granițele sale să fie afișat steagul „mândriei homosexuale”, a declarat Smith pentru LifeSiteNews. Ea spune că, dacă s-ar fi  aflat la Vatican, i-ar fi cerut ambasadorului SUA să scoată imaginea curcubeului, o batjocură la adresa lui Dumnezeu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.