După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 4 iunie 2017

Tony Berbece — Cea mai periculoasă armă a teroriștilor

Teroriștii au centuri cu explozibil, au pistoale, au cuțite, mai nou folosesc camioane ca "armă", însă eu zic, alături de alte milioane de oameni, că cea mai periculoasă armă a lor este credința aceasta care îi îndeamnă la omorârea infidelilor. Atât timp cât vor avea o carte în care să citească și din să-și hrănească foamea de a ucide ei vor continua să o facă și vor izvorî de unde nu te aștepți.
Cât timp vor avea o carte în care vor găsi că voia dumnezeului lor este să-i omoare pe cei ce nu cred ca ei atunci își vor făuri armă din orice.

Părerea mea este că demonii care conduc această "credință" din care izvorăște moartea au găsit cel mai prielnic moment să atace Europa, este momentul în care creștinii își dărâmă Bisericile sau le transformă în cluburi sau săli de fitness. Ei iată de ce e bună Biserica, a dat oamenilor vigilență și putere să lupte cu păgânismul.
Dragă "creștine" dacă nu te trezești diavolul te va umili cum știe el mai bine, te va face de râs la tine acasă, vei umbla cu burta plină dar cu teroarea în inimă.
Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.