După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 12 iunie 2017

Tony Berbece — De ce sunt mândru de "Coliția pentru Familie"

Oamenii aceștia adunați sub LGBTQ.... (și câte litere își vor mai adăuga în funcție de ce vietăți vii sau moarte - exemplul celui care s-a căsătorit cu un mort - vor mai descoperi că iubesc și vor "să facă casă" cu ele), s-au adunat într-o gașcă care pare că domină, dar sunt doar aparențe. În multe tări i-au găsit pe majoritatea cu garda jos. S-au afirmat pe baza adormirii altora. Au închis afaceri, au târât oameni cu principii prin tribunale și au înjosit pe unde au putut oamenii de bine. 

Dar în România nu este așa, cei în șase culori au întâlnit o rezistență puternică. Ciudat dar grăitor este și simbolul ales de ei. Semn că sunt răzvrătiți din fire. Ei aleg curcubeul ca simbol dar pun doar șase culori care este numărul Fiarei, care-L hulește pe Dumnezeu și pe sfinți (citiți vă rog Apocalipsa 13). Culorile curcubeului asociate cu semnul Fiarei - curat că-i murdară treaba. Vor să fie asociați cu creștinii dar ei poartă numărul Fiarei. Cum vine asta? Înșelăciunea e mare.

În România oamenii sunt treji și vigilenți. Ei se opun din răsputeri acestui tăvălug absurd. Acestei ideologii împotriva firii. În Canada cică vor să îti ia copiii dacă nu le vorbești despre posibilitatea de a fi ce nu s-au născut - sper să nu se ajungă aici. Deci nu se opresc, vor mai mult. 

Oricâte legi se vor da și oricât de favorizați vor fi de guverne și de multinaționale cu bani sau chiar de Facebook, ei vor face un mare bine în cele din urmă. Creștini vor fi scoși din "bârlogul adormirii lor". Și în orice secol când o criză a trezit conștiința creștinească trezirea spirituală a fost iminentă. 

Coaliția pentru familie este o mișcare care prevestește o trezire. Ortodox, catolic, penticostal, baptist sau creștin independent de oameni și dependent de Hristos, cu toții s-au unit să stea împotriva degradării morale.

Nu vă lăsați, suntem mai mulți și mai puternici decât cred ei!

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.