După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 4 iulie 2017

A fost suficient să apară niște poze cu o femeie luată pe sus de jandarmi la un protest pro „familie tradițională” ca susținătorii LGBT să se victimizeze și să arate cu degetul spre „cât de intolerantă e majoritatea”...

Statul de strâmb
A fost suficient să apară niște poze cu o femeie luată pe sus de jandarmi la un protest pro „familie tradițională” sau împotriva căsătoriilor gay (cum vreți să îl luați) ca susținătorii LGBT să se victimizeze și să arate cu degetul spre „cât de intolerantă e majoritatea”.

E adevărat, imaginile sunt dure, neplăcute și de nedorit, dar așa cum a explicat Marian Godină, pe care au tăbărât apostolii toleranței fiindcă nu gândește ca ei, jandarmii au intervenit conform legii. Iar legea este făcută tocmai pentru a preveni situații ca asta, care pot degenera fără intervenția jandarmilor.

Imaginați-vă că la protestul LGBT s-ar fi dus un preot care ar fi început să le predice celor din comunitatea LGBT despre păcatul homosexualității. Sau că o „habotnică” s-ar fi dus la protestul LGBT, iar când ar fi fost rugată să părăsească mulțimea s-ar fi opus, ar fi fost luată pe sus și ar fi opus rezistență, începând să plângă. Era o posedată, numai bună de a reprezenta „familia tradițională”, nu?

Sau imaginați-vă că la protestele #rezist ar fi venit să „dialogheze” cu #rezistentii Codrin Ștefănescu, Floricica Dansatoarea sau alți PSD-iști care să spună doar atât: „Ordonanța 13 e ok”. Ce ar fi urmat?

Jandarmii erau buni dacă interveneau pentru a preveni escaldarea unui conflict, nu? Dar când jandarmii intervin, în cazul unei....actrițe pe bicicletă....care încalcă legea sunt nasoli. Aceeași jandarmi cărora li se striga în iarnă, la protestele #rezist: „Jandarmeria, jos pălăria”.

Asta este, de fapt, statul de strâmb pe care unii, judecând cu dublă măsură, îl consideră stat de drept. Sunt enormi de mulți apărători ai statului de drept pentru care nu contează legea, ci doar ideile lor, să se facă așa cum consideră ei că e bine. Urmărind comentariile unora de pe net, îmi dau seama că dacă procurorii ar intra mâine în Parlament și i-ar scoate în cătușe de acolo pe câțiva parlamentari „penali”, încălcând toate normele de procedură posibile, ar fi foarte mulți care ar fi de acord cu acest gest. Ar ieși chiar în stradă să-i apere pe procurori și „statul de drept”.

Daniel Dancea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.