După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 20 iulie 2017

Deputat Cristian Ghinea: „Eu militez pentru poziţionarea partidului USR împotriva iniţiativei Coaliţiei pentru Familie. A fi antisistem înseamnă a fi şi împotriva invaziei spaţiului public de o agendă religioasă şi retrogradă..."


Invitat la Adevărul Live, deputatul USR Cristian Ghinea a vorbit despre viitorului partidului, în condiţiile în care în toamnă va avea loc un nou Congres, după ce Nicuşor Dan a demisionat, susţinând că USR nu trebuie să se poziţioneze în vreo direcţie pe tema referendumului privind familia tradiţională. Pe de altă parte, Ghinea susţine că USR trebuie să-şi asume o poziţionare la nivel de partid pe acest subiect.

Până la Congres, USR va trece – fapt inedit în politca românească – printr-un referendum intern, în care toţi membrii vor opta între: a se împotrivi în mod clar modificării Constituţiei în sensul dorit de Coaliţia pentru Familie sau a nu se amesteca deloc în acest subiect delicat. „Eu militez pentru poziţionarea partidului împotriva iniţiativei Coaliţiei pentru Familie. Pronosticul este greu de dat. Dacă era strict despre poziţionarea privind iniţiativa coaliţiei, atunci am convingerea că majoritatea poporului din USR, tolerantă, liberală, europeană, ar fi votat împotrivă. Este însă şi manevra emoţională a fostului preşedinte  Nicuşor Dan, care şi-a pus persoana sa în prim-plan, iar susţinătorii săi spun că referendumul este despre întoarcerea sau nu a lui Nicuşor“, a spus Cristian Ghinea.

Citeste mai mult: adev.ro/otckac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.