După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

miercuri, 26 iulie 2017

Donald Trump: Guvernul Statelor Unite nu va permite persoanelor transgender să se înscrie în armata americană

Presedintele Donald Trump a scris, miercuri, pe Twitter, ca nu va permite persoanelor transgender sa se inscrie in armata americana, potrivit HotNews.ro.

“Dupa o consultare cu generalii si expertii mei militari, va informez ca Guvernul Statelor Unite nu va accepta sau permite… persoanelor transgender sa se inroleze in Armata SUA. Armata noastra trebuie sa se concentreze pe o victorie decisiva si coplesitoare si nu poate fi impovarata de costuri medicale extraordinare si pertubari pe care le-ar presupune transgenderii. Multumesc”, a scris Trump pe Twitter. 

Pentagonul a anuntat, la inceputul lunii, ca amana cu sase luni o decizie de a permite persoanelor transgender sa se inscrie in armata SUA.

Ultimul Secretar al Apararii, Ash Carter, a pus capat in 2016 interdictiei cu privire la inscrierea in armata a persoanelor transgender, dar a sustinut ca acest proces se va desfasura in mai multe etape. Mattis avea drept ultimatum 1 iulie pentru a lua o decizie cu privire la recrutii transexuali.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.