După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 28 iulie 2017

Într-o țară în care pedofilia atinge noi recorduri, primăria din Amsterdam a emis un ghid al homosexualilor în care solicită formule de adresare „mai neutre” decât „doamnelor și domnilor”

Într-o țară care se confruntă cu un număr foarte mare de pedofili, departamentul pentru diversitate din cadrul primăriei orașului Amsterdam a emis un ghid cu titlul „Sfaturile curcubeului” (unul dintre cele mai folosite și recunoscute simboluri ale mișcării gay - n.r.) și a făcut apel la funcționarii publici să ia în calcul „întreaga societate”, inclusiv „pe cei care nu se consideră bărbați sau femei”, informează EFE, potrivit ActiveNews.ro.

Astfel, primăria a cerut restaurantelor din capitala Olandei să-și schimbe modalitatea de semnalizare a diverselor servicii cu altele „mai neutre” pentru a ține cont și de persoanele care nu se identifică prin termenii de „masculin” sau „feminin”.

Totodată, primăria recomandă utilizarea unor formule alternative atunci când se fac anunțuri la megafon. De exemplu, în loc de „doamnelor și domnilor”, autoritățile olandeze recomandă formule precum „stimat public” sau „dragă asistență”.

„Municipiul vrea să scrie și să vorbească despre identitatea sexuală într-un mod respectuos. (...) Nu dorim să interzicem nimic, însă vrem ca funcționarii să fie conștienți de limbajul pe care îl folosesc”, se menționează în ghidul emis de primăria orașului Amsterdam.

Capitala Olandei urmează exemplul Londrei care a anunțat recent o modificare a anunțurilor din metrou, astfel că în loc de formula „doamnelor și domnilor” va fi folosită varianta „bună ziua tuturor”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.