După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 10 iulie 2017

Iulian Capsali — Cum arată o lume orwelliană - de la excluderea socială/culturală, la ameninţarea cu moartea

Vreţi o lume care ucide orice posibilitate de a fi împotrivă, de a te opune tiraniei, adică o lume totalitară făcută de sexo-marxişti împreună cu imbecilii utili, cu banii corporatocratiei? Doua exemple concludente.
Primo 
Studiu de caz, maestrul Marcel Iureş. Datorită faptului că omul a spus ce crede, anume că familia normală este formată doar din bărbat şi femeie care au în sine posibilitatea de a da un viitor umanităţii -„la baza societăţii e familia formată dintre un bărbat şi o femeie, pentru că ei fac copii şi asigura mersul înainte al lumii” -, Marcel Iureş este lapidat public de toate scursurile ideologice globaliste. Nu ai voie să ieşi din rând, dacă nu vrei să fii exclus social de ienicerii cu pene în fund şi steag curcubelit. Este ceea ce au reușit deja în Occident, să facă liste negre ale intelectualilor care sunt contra ideologiei gender, LGBT șamd. Universitățile au devenit principalii piloni ai Revoluției sexo-marxiste, chestiune care începe să se întâmple și la noi, vezi cazul platformei "Respect". 
Probabil că dacă Marcel Iureș ar fi avut contracte la Hollywood, centrul mondial de propagandă LGBT, acestea ar fi fost întrerupte. Ideologii urii deja ar vrea ca acesta să fie exclus din cultura română, oricum anunţă un boicot asupra spectacolelor din teatrul pe care l-a ridicat din banii lui, ACT. Eu însă, deşi am un buget extrem de limitat pentru cultură din cauze ce nu le mai dezvolt, voi face efortul de a merge împreună cu soţia la spectacolele maestrului, ceea ce vă îndemn şi pe voi, "fanaticii religioşi", să o faceţi 

În acelaşi timp nu-i uit pe cei doi realizatori de la UM Digi24, Florin Negrutiu şi Claudiu Pândaru, cu feţele lor tâmpe şi uimite că nu au scos de la maestrul Marcel Iureş o declaraţie de solidarizare cu agenda LGBT şi de înfierare a Coaliţiei pentru Familie. Asemenea "jurnalişti" sunt o ruşine pentru această nobilă meserie, ei în loc să discute despre teatru sau proiectele culturale ale maestrului, căutau disperaţi să scoată cu forcepsul ceva care să compromită demersul democratic de modificare a Costitutiei. Cozi de topor sorosiste.

Secundo 
Acum fix trei ani am postat pe pagină mea de persoană publică o imagine cu doi homosexuali care luau în primire un copil abia născut, dintr-o mama purtătoare/surogat plătită să le "dospească" un copil. Sunt nişte imagini de propagandă, care trebuiau să înmoaie inimile "homofobe" şi să arate frumuseţea trăirii unor homosexuali care primesc cu piepturile goale copilul dorit, care însă nu poate fi conceput în intestinul gros si nici nu poate fi alăptat. 
Nu ştiu cum postarea a ajuns din nou, de curând, în atenţia publică, cert este că a fost văzută de peste 38.000 de oameni, iar peste 2100 au interacţionat. Am lăsat-o fără să intervin încă de atunci, chestiune care mi-a fost reproşată, însă a fost un experiment pe care mi l-am asumat. 
Ei bine, concluzia este că activiştii sunt de o agresivitate ieşită din comun, iar aici redau câteva mostre:

  • Nicolici Denisa - "Sper sa mori!:)"
  • Codrut Ilie - "Eşti aşa distrus smr 
  • Sinucide-te... de încuiat mintal ce eşti ))"
  • Totul culmineaza cu dl. Andrei Sipulamea (sic!) - "Tu trebuie sa mori pentru aceste rânduri."

Desigur, există şi detestabilii extremişti de dreapta, care au o problemă cu homosexualii, nu cu propaganda sexo-marxistă, şi ar aplica pentru ei "soluţia finală". Numeric sunt însă mult depăşiţi de activiştii sau idioţii utili ai globalismului, care acţionează în haită şi a căror dorinţă necamuflata este de a impune corpului social o societate distopică, în care ingineria socială va contribui decisiv la distrugerea Familiei naturale, pe care o detestă. Interesant este că, deşi o detestă, inclusiv căsătoria care este o "relicvă" a unei lumi revolute, ei şi-o doresc şi vor s-o fagociteze. Dar asta e o altă discuție, despre ipocrizie.
Reiterez însă apelul pe care l-am făcut la postarea care a stârnit asemenea controverse, de acum trei ani:
"Vreţi ca această imagine să devină "normală" şi în România? Dacă nu, începeţi să acţionaţi. Este obligatoriu ca în Constituţia României să fie stipulată Familia ca uniune între un bărbat şi o femeie. Altfel, vor fi politicieni care îşi vor vinde sufletul, aşa cum au făcut-o în PE şi până acum, când au votat rezoluţii împotriva familiei naturale.
Să nu fie!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.