După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 16 iulie 2017

Martorii lui Iehova. Bătălia FINALĂ! Imagini incendiare (Video)

Luni, 17 iulie 2017, reprezentanții cultului creștin Martorii lui Iehova au de dat o bătălie juridică absolut inedită pentru Secolul al XXI-lea. Practic, membrii cultului vor afla dacă își mai pot practica religia pe o suprafață imensă din Europa și Asia.

În fața a trei judecători de la Camera de Apel a Curții Supreme a Federației Ruse, avocații Martorilor lui Iehova vor susține pledoariile finale în recursul împotriva deciziei Curții de a desființa cultul pe întreg teritoriul Rusiei, considerându-l extremist.
Decizia de desființare a fost luată pe 20 aprilie a.c., fiind prima de acest gen de după dispariția sovietelor.
De pe siteul oficial al mișcării creștine am selectat o descriere a sentinței din aprilie: ” La 20 aprilie 2017, în pofida criticilor comunității internaționale, Curtea Supremă a Rusiei a decis să incrimineze activitatea Martorilor lui Iehova din Rusia. Judecătorul Iuri Grigorievici Ivanenko de la Curtea Supremă s-a pronunțat în favoarea cererii Ministerului Justiției ‘dizolvând organizația religioasă (Centrul Administrativ al Martorilor lui Iehova din Rusia) și organizațiile religioase locale ce aparțin structurii acesteia și trecând în patrimoniul Federației Ruse toate bunurile organizației dizolvate’.
Judecătorul Ivanenko a adăugat că decizia va fi pusă în executare imediat și, prin urmare, toate activitățile desfășurate de persoanele juridice ale Martorilor lui Iehova de pe teritoriul Rusiei vor înceta. Deși Martorii vor ataca decizia la Camera de Apel a Curții Supreme, în prezent, închinarea lor este practic interzisă.”
Continuarea pe www.evz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.