După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 9 iulie 2017

Samuel Caba — Rușine domnule Dănileț!!!

Haideți sa ii scriem cât mai mulți oameni acestui personaj marxisto-darwinist despre faptul ca Romania este o țara creștina și credem in valorile creștine și in modul cum a creat Dumnezeu familia compusă din bărbat și femeie!

Nu încercați sa separați căsătoria de familie! Familia este constituita prin căsătorie! Nu vorbim despre excepții de la regula care privesc un părinte care creste un copil din diverse motive ci vorbim despre conceptul căsătoriei care este legat implicit de familie!

#Iar in ceea ce privește Carta Fundamentala a Uniunii Europene (Jurnalul Oficial seria C numărul 326 din 26 Octombrie 2012) spune:
Demnitatea. ART. 9 Dreptul la căsătorie și dreptul de a întemeia o familie. 
Dreptul la căsătorie și dreptul de a întemeia o familie sunt garantate in conformitate cu legile interne care reglementează exercitarea acestor drepturi. 
Acest articol se întemeiază pe articolul 12 din CEDO care spune: 
"Începând cu vârsta stabilită prin lege, #bărbatul și #femeia au dreptul de a se căsători și de a întemeia o familie conform legislației naționale ce reglementează exercitarea acestui drept". 
Deci, domnule judecător, nu va supărați că mai citim și noi puțintel:)

Putem sa ii scriem personal dar și presei care promovează articolul lui sau chiar comentarii la articol!
Ii dau un sfat domnului Dănileț și a celor care vor sa schimbe Romania creștina într-o țara laica: sunteți liberi sa emigrați unde va simțiți "liberi"! Romania va rămâne o țara care promovează familia tradiționala creștina !

Pastor Samuel Caba
Psiholog creștin

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.