După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 august 2017

Adevărul.ro: Nicuşor Dan, despre modificarea Constituţiei pe tema familiei: Nu se încalcă drepturi. CEDO a spus că un stat nu încalcă drepturi dacă nu recunoaşte căsătoria cuplurilor de acelaşi sex


Nicuşor Dan spune, într-un interviu la Adevărul LIve, că modificarea Constituţiei în sensul dorit de familia tradiţională n-ar fi un pas în spate din perspectiva drepturilor omului, invocând o decizie CEDO. Nicuşor Dan va candida din nou pentru funcţia de preşedinte al USR numai dacă partidul va decide să nu se poziţioneze la referendumul pe tema familiei. Altfel, ar însemna că una a promis în campania, iar alta face după ce a ajuns în Parlament.

Adevărul Live: Sunteţi preşedinte demisionar al USR, pe cale să vă întoarceţi? 


Nicuşor Dan: Dincolo de persoana mea, acum este o dezbatere care se va finaliza cu un referendum intern, săptămâna viitoare. Partidul va decide atunci dacă va deveni unul progresist sau unul umbrelă .

Adversarii din partid spun că puneţi problema: „ori eu, ori partidul“.  


Este un referendum la care oamenii sunt chemaţi să răspundă la întrebarea dacă sunt pro sau contra Coaliţiei pentru Familie sau  dacă respectă pluralitatea de opinii din cadrul USR. Bineînţeles că prin faptul că eu mi-am anunţat reîntoarcerea dacă partidul nu se poziţionează, îi poate influenţa pe unii.

Tocmai de asta sunteţi acuzat, că-i şantajaţi emoţional pe unii membri de partid. 


Dezbaterea asta nu eu am creat-o. E absurd să acuzi pe cineva de şantaj când el decide ce vrea să facă cu viaţa lui. Pentru mine asta este soluţia: continui sau nu într-un partid în ale cărui valori nu mă mai regăsesc.

Citeste mai mult: adev.ro/oty32i

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.