După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 august 2017

Aducând zâmbete pentru copiii instituționalizați la Centrul de Studii Biblice al Asociației Precept Ministries de pe malul lacului Surduc


A devenit deja o traditie ca în fiecare an Asociatia Umanitarã "Un zâmbet pentru inimã de copil "  sã organizeze o tabãrã pentru copiii institutionalizati din judetul Timis. 

Evenimentul are loc în perioada 7-12 august la Centrul de Studii Biblice al Asociatiei Precept Ministries de pe malul lacului Surduc.

Participã 180 de copii din centrele de plasament din Lugoj si Gavojdia, împreunã cu educatorii lor, dar si tineri din Lugoj care se ocupã de coordonarea taberei.

Tema din acest an este " Run the race" ( Aleargã alergarea) si este inspiratã din Evrei 12:1-3.
Învãtãtura biblicã este transmisã de cãtre pastorii americani Gearl Spicer si Jay Richardson.

În fiecare searã grupuri de tineri din Lugoj si Timisoara cântã  spre gloria lui Dumnezeu. Alãturi de ei au fost invitati sã cânte Adrian Barbu, Adi Gilga si Christocentric.
Pe parcursul taberei sunt organizate concursuri biblice, ateliere de creatie, orientare turisticã si activitãti sportive.

Asociatia Umanitarã " Un zâmbet pentru inimã de copil " este una dintre cele mai active organizatii implicate în domeniul social din judetul Timis si este condusã de pastorul Ionel Tutac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.