După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 17 august 2017

Alianța Familiilor din România 🔴 Cerem demiterea Ambasadorului Argentinei la București!

Revenim cu detalii privind Ambasadorul Argentinei la Bucuresti despre care am scris in ultima saptamina din iunie. Va informam atunci ca dl Ambasador, Excelenta Sa, Felipe Alvarez de Toledo, ne-a ofensat si lezat suveranitatea si demnitatea nationala semnind, impreuna cu alti 30 de ambasadori acreditati la Bucuresti, o Declaratie Comuna in sprijinul "Marsului Diversitatii" din mai. [Lista: Argentina, Australia, Austria, Belgia, Brazilia, Canada, Chile, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Irlanda, Italia, Israel, Mexic, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Portugalia, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, Statele Unite ale Americii, Uruguay și Comisia Europeană] De atunci ne-am continuat demersurile pe linga Ambasada Argentinei la Bucuresti si Ministerul Afacerilor Externe al Argentinei cerind, in mod cuviincios, ca dl Ambasador sa-si retraga semnatura, iar Argentina sa nu se mai alature unor astfel de demersuri si sa se abtina de la lezarea suveranitatii nostre nationale. Din nefericire, Ambasada Argentinei si Ministrul de Externe din Buenos Aires au ignorat demersurile noastre. Au ales tacerea, dar noi am ales actiunea.
 
Multi dintre cititorii nostri au transmis mesaje de protest Ambasadei Argentinei si Ministerului Afacerilor Externe din Buenos Aires la indemnul nostru. Va suntem foarte recunoscatori si va asiguram ca actiunile dvs nu vor ramine fara rezultate. Intre timp, am lansat o Petitie de Demitere a Ambasadorului Argentinei la Bucuresti care a fost inregistrata la Ambasada Argentinei de la Bucuresti si in Ministerul Afacerilor Externe al Argentinei pe 15 august. Petitia a fost semnata de peste 100 de personalitati proeminente si organizatii neguvernamentale din Romania, diaspora si Republica Moldova. Impreuna, ele reprezinta o mare parte a societatii civile din Romania si a comunitatii romanesti internationale. Semnatarii sunt intelectuali, scriitori, avocati, ingineri, economisti, fosti parlamentari, jurnalisti, academicieni, si personalitati media. Multumim tuturor semnatarilor pentu semnaturile lor.
 
Am solicitat Ministerului de Afaceri Externe al Argentinei sa dea curs Petitiei pina pe 4 septembrie. In caz contrar vom continua demersurile insistind ca Argentina sa ne respecte demnitatea si suveranitatea nationala.
 
Solicitare Semnaturi
 
Cu toate ca deja am inregistrat Petitia, continuam sa solicitam semnaturi din partea societatii civile. Intentionam sa retransmitem Petitia autoritatilor Argentinei in masura in care ajungem la un numar mai mare de semnatari. Solicitam adeziunea altor organizatii neguvernamentale, si intelectuali, scriitori, avocati, profesori, acedemicieni, ingineri, economisti, fosti ori curenti parlamentari, jurnalisti, personalitati media, lideri de comunitati, comentatori, si alte personalitati care impartasesc obiectivul nostru. Cei interesati sunt rugati sa ne scrie la office@alianta-familiilor.ro
 
Lista curenta a semnatarilor
 
Lista curenta pina la 15 august a semnatarilor o gasiti aici: https://www.facebook.com/notes/alianta-familiilor-din-romania/petitie-de-demitere-a-ambasadorului-argentinei-la-bucuresti/1604593579599579/. Mai jos redam textul Petitiei. Va rugam sa o postati pe siturile voastre si sa o distribuiti contactelor voastre care ar putea fi interesate de subiect ori sa o semneze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.