După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 15 august 2017

Cazul Smicală: "Maria plânge întruna..., pe Mihai nu-l îmbrățișează nimeni, nimeni nu-l măngâie, nimeni nu-i spune noapte bună."

"Maria plânge intruna, și singurul lucru pe care il face...stă și se uită la televizor... plânge după mama ei și spune ,,sun-o pe mama, spune-i că o iubesc și spune-i noapte bună, ..și mi-e dor de mama, și fac orice ca să ajung acasă..."asta-mi spune Maria.


Am vorbit cu Mihai...prin ce trece copilul ăsta, să ferească Dumnezeu...Mihai stă acolo...deci e ca intr-o inchisoare...n-ar trebui să fie așa...adică stă intr-o casă in care sunt șase copii și ii duce la școală cu taxiul, ii aduce cu taxiul... În camera lui are doar un pat si un dulap, nu are nimic care să arate ca o cameră de copil, să fie insuflețită cu ceva...Nu-l imbrățișează nimeni, nimeni nu-l măngâie, nimeni nu-i spune noapte bună. Pentru un copil, asta este esențial...La școală copiii râd de el, chicotesc, că el n-are mamă, n-are tată, și e dintr-un centru...și asta il ostracizează...

Nu pot să cred că niște adulți care au funcții de răspundere, pot să șantajeze astfel un copil de 11 ani: cu un telefon...(care de fapt este telefonul mamei), care telefon nici n-o să-l poată folosi. Numai ca să se ducă prima săptămână la școală. Când am inteles asta...nu mi-a venit să cred, deci asta este de domeniul s.f. ului... Ca să primeasca acel telefon cu gandul că va vorbi cu mama lui cândva la telefon, se va duce in prima săptamână la școală!

De ce sunt interesați...a trebuit foarte mult să mă gândesc, de ce să se ducă in prima săptămână la școală? Ca să-l inregistreze in clasa a v-a, că dupa aceea poate sa lipsească cât vrea, că n-o să-i pună nimeni absent, că vor primi instrucțiuni de sus. Nu poți să crezi că sunt in stare să facă așa ceva...Este ceva inspăimântător...deci trebuie să fie ceva in legătură cu școala...că dacă nu se duce, și refuză -ca protest- să meargă la școală, și el și Maria, atunci trebuie să-i dea acasă sau ceva...Altfel nu ar folosi astfel de mijloace..."

Lucia Smicala, bunica maternă a copiilor.

Vezi și alte articole despre Cazul Smicală

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.