După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 3 august 2017

CETĂȚENII HOMOSEXUALI CARE VOR DREPTURI, NU AU DREPTUL SĂ SUPRIME DREPTURILE OAMENILOR NORMALI...


Indiferent de poziția unora, eu sunt de acord că homosexualii sunt oameni (bolnavi ce-i drept, dar oameni), cetățeni și doresc să aibă drepturi, dar drepturile lor nu pot în niciun caz să suprime drepturile noastre, ale heterosexualilor.

Cred că trebuie să reacționăm față de o mare nedreptate orchestrată de propaganda ateist-progresistă și care se pune la cale în tot Occidentul, iar noi nu vom fi scutiți. Cele mai dragi nume pentru un copil: mamă și tată sunt înlocuite în tot mai multe țări cu "părinte 1" și "părinte 2".

NU SUNT "părinte 1", CI TATĂL COPIILOR MEI! Soția mea NU ESTE "părinte 2", CI MAMA COPIILOR MEI! Refuzăm ca identitățile noastre, de Tată și Mamă a copiilor noștri, să ne fie suprimate în numele unei stupidități fără margini numită corectitudine politică.

Dacă vor să folosească terminologia cu "părinte 1" și "părinte 2", să le folosească pentru copiii născuți în "cuplurile" homosexuale și nu pentru cei născuți în cuplurile heterosexuale. Este dreptul lor să se numească cum vor și când vor, având în vedere confuzia lor cu privire la gen, dar să lase cuplurile normale să se numească așa cum le-a numit Dumnezeu la creație.

Cei care ne cer nouă să nu fim homofobi, trebuie să iasă din ipocrizia care-i caracterizează și să înceteze să ne mai suprime drepturile și să renunțe la abordările heterofobe. Cetățenii homosexuali care vor drepturi, nu au dreptul să suprime drepturile oamenilor normali. E dreptul lor să fie ce vor, dar nu putem accepta că noi trebuie să fim ce vor ei.

Samy Tuțac

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.