După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 august 2017

👪 Coaliţia pentru Familie 🔴 Declaraţie de presă privind caracterul defăimător şi denigrator al videoclipului USR Liberal

Comitetul de iniţiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetăţenilor privind revizuirea art. 48 alin. 1 din Constiţutia României reclamă ca fiind profund calomnioase, denigratoare şi incitatoare la ură afirmaţiile făcute de către USR Liberal şi Dan Barna în videoclipul referitor la referendumul privind modificarea art. 48 alin. 1 din Constituţia României, prin proferarea explicită a unor etichete defăimătoare aplicate acestui demers.
Iniţiativa noastră cetaţenească a fost avizată de către Curtea Constituţională, fiind un demers perfect admisibil într-un spaţiu democratic – în fapt, chiar cel mai democratic demers posibil, fiind vorba despre iniţiativa declanşării unui referendum. În acest context, considerăm calomnioasă, vexatorie, denigratoare şi defăimătoare eticheta aplicată de Dan Barna şi USR Liberal în videoclipul respectiv de demers promovat de asociaţii religioase, promotori ai legionarismului şi putinismului, cu o agendă obscură care urmăreşte confiscarea libertăţii, urmărind promovarea intoleranţei în legislaţie, educaţie, sănătate, familie şi impunerea controlului statului asupra vieţii private, Referendumul întorcând România în trecut.
În lipsa oricărei minime dovezi în sensul acestor afirmaţii, Comitetul de iniţiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetăţenilor privind revizuirea art. 48 alin. 1 din Constituţia României, constituit prin Declaraţia de constituire publicată în Monitorul Oficial al României nr 883/25.11.2015, consideră aceste afirmaţii drept calomnioase, de o gravitate extremă care incită la ură, discriminare şi antrenează consecinţe juridice, fiind un veritabil şi profund reprobabil caz de discurs incitator la ură.

Valorile Coaliţiei pentru Familie, care susţine acest demers, sunt valori consacrate de normele juridice în vigoare în România, iar demersul de revizuire a art. 48 alin. 1 din Constiţutie nu a fost doar avizat constituţional de către Curtea Constituţională prin Decizia nr. 580/20.07.2016, dar a fost adoptat de Camera Deputaţilor şi a fost asumat de peste 3.000.000 de cetăţeni români.
În aceste condiţii, afirmaţiile făcute în videoclipul respectiv sunt nu doar false, neavând nicio susţinere în realitate, ci şi profund denigratorii şi defăimătoare, pentru care se va solicita antrenarea tuturor consecinţelor juridice pe care ele le implică.
Mihai Gheorghiu
Preşedintele Comitetului de Iniţiativă Cetăţenească

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.