După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 29 august 2017

Dictatura celor fără Dumnezeu: Senator american, presat de cea mai mare organizație ateistă din SUA să nu mai posteze pe Twitter versete din Biblie

Cea mai mare organizație atee din SUA îi cere senatorului republican Marco Rubio să înceteze să mai posteze pe contul său de Twitter versete biblice, acuzând că o astfel de atitudine reprezintă o încălcare a Constituției Statelor Unite. Mai mult, cei de la Freedom From Religion amenință că îl vor aduce în fața instanței dacă mai continuă, scrie ActiveNews.ro.

Fundația „Freedom From Religion” din Wisconsin, care pledează pentru stricta separare a bisericii de stat și numără peste 1400 de membri în Florida, a trimis senatorrului republican, fost candidat la președinția SUA,o scrisoare în care se plânge că mesajele lui Rubio cu tematică religioasă, in special citate din Biblie, au luat amploare pe Twitter în ultimele luni. 
„Înțelegem că ați postat pe Twitter versetele biblice de pe contul MarcoRubio pentru aproximativ 3 milioane de oameni care vă urmăresc. Se pare că ați început să postați din Biblie la jumătatea lunii mai și faceți acest lucru în mod constant de atunci. Si nu e vorba de un verset biblic rătăcitor sau de două, ci de peste 60 de versete biblice în trei luni”, reclamă semnatarii scrisorii. 
 
„ Ați postat suficiente versete pentru a umple Cartea lui Iov  de două ori. Unul dintre cele mai recente versete, postat în timpul eclipsei, pare să sugereze că eclipsa este lucrarea lui Dumnezeu, citând Exodul 10: 21.1.”, reclamă avocatul Andrew Seidel. El susține că în primul amendament din Constituția Statelor Unite se stipulează că guvernul nu poate „promova o carte religioasă mai mult decât pe altele și nici nu poate promova o religie mai mult decât absența unei religii”. Asta înseamnă, pretinde avocatul, că funcționarii publici „nu pot arăta că sprijină creștinismul".

Site-ul The Christian Post a încercat să obțină o reacție a lui Rubio la scrisoarea acuzatoare. 

Amenințarea formulată de organizația atee la adresa lui Rubio, conform căreia riscă să fie adus în fața instanței dacă mai continuă cu postările din Biblie, nu l-a speriat pe senatorul american. Care a continat să posteze pasaje din Biblie pe contul său de Twitter. Iar ultimul a fost din Pildele lui Solomon: „Ochii ți se vor uita dupa femeile altora, și inima îți va vorbi prostii”.

Christian Post scrie că nu este prima dată când cei de la Freedom From Religion fac presiunu asupra unui oficial public să nu mai posteze mesaje despre religie și creștinism.

Senatorul republican Marco Rubio este cunoscut drept un bun creștin, ale cărui luări de poziție pe tema unor subiecte precum căsătoria între persoane de același sex sau familia tradițională au stârnit reacțiile negative ale americanilor care clamează corectitudinea politică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.