După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 13 august 2017

☪ Europa se schimbă din temelii: Noul primar al unui oraș din Anglia a impus o rugăciune musulmană la începutul fiecărei ședințe Consiliului Local. Sebastian Bodu, mesaj pentru progresiști: Dacă ar fi spus vreo rugăciune creștină, ați fi fost în spume...

La debutul fiecărei ședințe, primarul Shadab Qumer, care este musulman, obișnuiește să citească o rugăciune musulmană, iar ceilalți membri ai forului se ridică în picioare și ascultă în liniște, scrie ActiveNews.ro.

Același lucru obișnuia să-l facă și predecesorul lui Shadab Qumer, Fida Hussain, care este acum consilier pe probleme de mediu.

Recent, consiliul, care este prezidat de primar, a fost implicat într-un scandal din cauza unui controversat proiect de extindere a unei moschei. Inițiatorii au argumentat că este nevoie de ridicarea unor anexe la lăcașul de cult pentru ca femeile să se poată ruga. Această măsură, mai afirmă susținătorii, e și o modalitate de a combate segregarea și misoginismul. Opozanții, în schimb, afirmă că moscheea va ajunge să fie mult prea mare și va aglomera zona. În plus, vor apărea și probleme cu traficul. În cele din urmă, consiliul a aprobat proiectul,, precizează oldham-chronicle.co.uk. 

Sebastian Bodu a reacționat în urma acestei știri transmițându-le un mesaj progresiștilor care continuă să denigreze valorile creștine.

„Luați, progresiștilor, de aici! Dacă ar fi spus vreo rugăciune creștină, ați fi fost în spume! A nu se înțelege că ar fi ok să spui orice fel de rugăciune, ci că voi aveti o problemă doar cu creștinismul. Și cu familia heterosexuală. Le vedeți retrograde și anacronice. In imagini, Primarul musulman al unui oraș din Anglia...”, a scris Sebastian Bodu pe contul său de Facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.