După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

duminică, 6 august 2017

Întâlnire controversată între premierul Irlandei și organizatorii Gay Pride în Irlanda de Nord. Întrebat despre perspectivele legalizării căsătoriei homosexuale în Irlanda de Nord, Leo Varadkar a spus: „Este doar o chestiune de timp”...

Întâlnire între premierul Irlandei și organizatorii Gay Pride în Belfast. Leo Varadkar, primul premier homosexual al unei țări catolice, a fost criticat de partidul conservator din Irlanda de Nord pentru gestul său, scrie Reuters.

Varadkar a participat sâmbătă la un eveniment dedicat drepturilor homosexualilor în timpul primei sale vizite oficiale în Irlanda de Nord, supărându-i astfel pe unii conservatori din singura regiune a Regatului Unit unde căsătoriile homosexuale sunt încă ilegale.
Primul lider homosexual din Irlanda a mers într-un pub din Belfast unde s-a întâlnit cu activiștii care se pregătesc pentru cea mai mare paradă a homosexualilor din Irlanda de Nord. El a spus că nu va putea participa la parada actuală din cauza unui angajament pe care îl are la Dublin.
Prezența sa alături de organizatorii Gay Pride a fost criticată de unii membri ai celui mai mare partid din Irlanda de Nord, Partidul Unionist Democrat, care are 10 locuri în Parlamentul britanic și susțin guvernul premierului Theresa May. DUP a blocat în mod repetat încercările de a permite căsătoria între persoane de același sex, în ciuda sondajelor de opinie care indică faptul că o majoritate semnificativă în Irlanda de Nord ar susținte-o.
Continuarea pe www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.