După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

sâmbătă, 12 august 2017

KLM se face de RÂS cu o reclamă GAY. Efectul este exact PE DOS

KLM a postat pe Twitter un mesaj publicitar în cinstea Paradei Gay de la Amsterdam din această perioadă. Doar că mesajul are exact efectul invers, scrie Evenimentul Zilei.ro.

În imaginea postată de compania aeriană olandeză sunt prezentate trei seturi de centuri de siguranță pentru avion. Prima are două capete „feminine”. A doua are două capete „masculine”. Cea de-a treia, o centură normală, cu un capăt „masculin” și unul „feminin”.

Dacă avioanele KLM ar fi echipate cu centuri de tipurile I și II, atunci întreaga sa flotă ar fi consemnată la sol, interzicându-i-se zborurile din motive de securitate. Pentru că primele două tipuri „feminin – feminin” și „masculin – masculin” nu se pot închide, și deci nu pot oferi nici un fel de siguranță.
Doar setul „masculin – feminin” este eficient, asigurând securitatea pasagerilor, deoarece este singurul care se poate închide („cupla”, cum spun stewardesele).
Cel mai bun răspuns la mesajul de pe Twitter al KLM l-a oferit un comentariu, tot pe Twitter, al unui oarecare Rick Canton: „Zburați cu Liniile Regale Olandeze, unde singura voastră șansă de a supraviețui unei prăbușiri este să cuplezi centura heterosexuală”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.