După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 28 august 2017

Lideri ai Coaliției pentru Familie, în vizită la românii din SUA. Întâlnire cu mitropolitul ÎPS Nicolae

Lideri ai Coaliției pentru Familie efectuează în această perioadă o vizită în SUA, pentru promovarea în rândul românilor de peste Ocean a inițiativei de modificare a Constituției, în sensul definirii căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie.

Vineri, 25 August 2017, Mihai Gheorghiu, președintele Comitetului de Inițiativă Cetățenească pentru modificarea art. 48 aliniatul 1 din Constituția României, și Cătălin Vasile, coordonator media al Comitetului, au fost oaspeții Î.P.S. Nicolae, primul Mitropolit Ortodox Român al celor două Americi sub Patriarhia Română, care le-a salutat vizita în comunitatea românească din SUA.

„Vă mulțumim că ați făcut acest efort de a veni în America. Vă dorim un pelerinaj fructuos și, cu ajutorul Domnului, că împlinim referendumul și să ieșim cu succes”, a afirmat mitropolitul.

Această întâlnire a avut loc la Catedrala Mitropolitană Ortodoxă Română Sf. Împărați Constantin și Elena din Chicago.

Inițiativa de modificare a Constituției se află în Parlament, sub formă de proiect de lege. Adoptat deja de Camera Deputaților, proiectul ar urma să fie votat în această toamnă și de Senat, ultimul pas înaintea organizării referendumului decisiv.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.