După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 august 2017

Mai multe persoane transgender din armata americană l-au dat în judecată pe Trump, după ce președintele SUA a anunțat că va interzice înscrierea acestora în serviciul militar

Potrivit HotNews.ro, cinci membri transgender ai armatei americane, inclusiv veterani de razboi din Irak si Afganistan, l-au dat in judecata Donald Trump, miercuri, contestand interdictia impusa de presedinte persoanelor transgender de a se inscrie in armata, asa cum relateaza Reuters.

Trump a declarat pe Twitter pe 26 iulie ca guvernul S.U.A. "nu va accepta sau nu va permite persoanelor transgender sa serveasca in orice calitate" in armata.

Anuntul a fost surprinzator, avand in vedere ca Pentagonul a spus in 2016 ca ar permite oamenilor transgender sa se inscrie deschis in armata.

Mesajele de pe Twitter ale lui Trump au aparut pentru a respinge concluziile unui studiu RAND Corporation comandat de Pentagon care arata ca permiterea persoanelor transgender sa se inscrie in armata ar "costa putin si nu are un impact semnificativ asupra pregatirii unitatii".

Casa Alba a spus ca nu raspunde litigiilor in curs. Procesul a fost deschis la Curtea Districtuala din SUA, Washington, D.C.

Toti cei cinci membri ai armatei au spus comandantilor lor ca sunt transgender, dar sunt anonimi in proces de teama ca ar fi pedepsiti cumva, a declarat Jennifer Levi, avocat al GLBTQ Legal Advocates & Defenders. Grupul a intentat procesul impreuna cu Centrul National pentru Drepturile Lesbienelor.

Uniunea Americana a Libertatilor Civile a declarat ca pregateste propriul proces.

Cei cinci acuza ca mesajele lui Trump incalca drepturile membrilor armatei si solicita instantei sa declare directiva lui Trump ca fiind neconstitutionala si sa o opreasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.