După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 1 august 2017

Marcus Buzle a iniţiat un ONG care își propune să educe consumatorii în privința risipei alimentare. A câştigat marele premiu la «Creatori pentru viitor » cu acest proiect. "Cum am ajuns aici? Universitatea Emanuel din Oradea rămâne instrumentul esențial în formarea persoanei mele"


Este cel mai important eveniment dedicat performanţei în educaţie. Premiile totale au fost în valoare de 55.000 lei. În perioada 10-15 Iulie, orădeanul Marcus Buzle a participat la evenimentul Champions United 2017 organizat de Creatori de Viitor.

„Scopul a fost acela de a aduna laolaltă 80 de liceeni olimpici din România și Republica Moldova pentru proiectarea și demararea unor proiecte sociale pe plan local și național. Fiind 80 de elevi, au fost împărțiți în 8 echipe, iar eu am fost invitat sa particip ca lider de grup”, spune Marcus Buzle.

„Din fericire, echipa alături de care am lucrat a fost cea care a câștigat premiul cel mare: 20.000 lei”, spune Marcus. Cum a convins echipa lui Marcus? O spune chiar el: „ Punctul de plecare al proiectului nostru a fost acela că în România se aruncă anual peste 5.000.000 de tone de mâncare. În același timp, 13% din populația țării este afundată în sărăcie. Soluția oferită de noi a fost înființarea unui ONG -Food Reformers- care să colecteze produsele de patiserie, fructele și legumele pe care supermarketurile, respectiv patiseriile le aruncă la gunoi în fiecare seară și direcționarea lor către familiile nevoiașe. Vorbim aici despre mâncare sănătoasă, comestibilă. Totul va fi realizat prin intermediul voluntarilor care vor transporta mâncarea cu bicicletele. Cum am ajuns aici? Universitatea Emanuel din Oradea rămâne instrumentul esențial în formarea persoanei mele. Aici l-am cunoscut în anul 2016 pe Ovidiu Neamţu, organizatorul evenimentelor 11even. Printre altele, ne-a povestit și despre proiectul «Creatori de Viitor », prin care caută să motiveze elevii excepționali să rămână și să dezvolte România. Mi-a plăcut ideea. Cu atât mai mult m-am bucurat atunci când Ovidiu m-a invitat ca să îl ajut în organizarea acestei ediții. Pentru viitorul apropiat, am încredere în elevii cu care am lucrat și pe care i-am văzut foarte entuziasmați de proiectul pe care l-am gândit împreună. Cel mai probabil că acesta va lua ființa la Cluj și la București. Sunt mulţumit. În primul rând, vreau să îi lui Dumnezeu care îmi oferă toate aceste oportunități, pe care eu le numesc binecuvântări. Îi mulțumesc lui Ovidiu pentru invitație şi salut cu admirație un asemenea eveniment care transformă tinerii țării noastre și totodata mulțumesc Kauffland România, care a fost sponsorul principal al evenimentului”, a explicat Marcus.
Continuarea pe www.bihon.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.