După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 august 2017

Radu Moraru — Familia Tradiţională sub Ultimul Asediu! Mircea Cărtărescu ne pune la zid ca pe ultimii oameni de pe pământ fiindcă refuzăm democratic, profund democratic, să fim de aceeaşi părere ! Nici cu EL Scriitorul şi nici cu Propaganda „Noii Democraţii Mondiale”!

Marturisesc ca fac parte dintre cei mai toleranti romani si cei mai toleranti ziaristi. Marturisesc ca in urma cu 10 ani m-am lasat si eu pacalit de propaganda LGBT-ista prin care mi se cerea sa fiu tolerant, intelegator si sa nu mai bagam in puscarie aceste minoritati.
Ok am zis, doar sint crestin.
Apoi mi s-a cerut sa fiu de acord cu parteneriatele civile, deh, chestiuni birocratice care ar face viata mai usoara cuplurilor „altfel”.  Am zis „da”… dar mai mult ca sa fiu consecvent cu primul „ok”. Iarasi am fost declarat tolerant, intelegator si am primit aplauze.
Apoi brusc am vazut ca parteneriatele civile s-au transformat peste noapte in casatorii in biserica !!! Si apoi au pornit pe banda adoptiile de copii !!! Oau ! Cu o viteza nemaipomenita si sustinuta de asa-zisii „mari lideri” ai Lumii Crestine : SUA, Franta, Germania, etc. 
Am vazut cum s-au inchis scolile crestine de pe linga Biserici fiindca Ministerele Educatiei nu le-au mai dat licenta de functionare. Refuzau sa ii invete pe copii ca ceea ce devenise legal trebuie sa devina normal si crestinesc in mintile elevilor.
Am vazut apoi cum preotii care refuzau sa oficieze aceste „casatorii monstruoase” erau dati afara, marginalizati sau amenintati cu puscaria. Apoi au fost interzise versete din Biblie fiindca nu erau „politically correct”! Adica Dumnezeu si Isus deveneau supusi cenzurii si reglementati de noua birocratie mondiala !!!
Am inceput sa spun NU. Categoric NU ! Brusc, din baiatul acela tolerant, intelegator care primea aplauze, am devenit un extremist, un discriminator, un prost cu mintea ingusta, un conservator retrograd, un anti-european, fanatic religios, un om rau, etc !
De ce?! Fiindca mi-am spus parerea atunci cind am fost intrebat, in mod democratic ! Am spus NU dar se pare ca la acest raspuns Democratia s-a terminat pentru mine ! Aveam doar variantele DA si NU AM NICIO PARERE ! NU este INACCEPTABIL !

Abia atunci am inteles ca a fi crestin si a iti apara credinta si a accepta pe Dumnezeu si Isus in intreg …si nu partial sau total cenzurat, te pozitioneaza automat in afara „Noii Democratii Mondiale” ! Brusc am realizat ca a inceput un ultim razboi mondial: EI si NOI ! EI carora nu le pasa nicicum de cuplurile homosexuale, nici cit negru sub unghie ! Dar EI folosesc aceasta tema fiindca stiu ca NOI NU PUTEM ACCEPTA ! NOUA ni se cere IMPOSIBILUL ! 
Si fiindca EI vad ca nu reusesc sa ne convinga nici cu Mass Media, nici cu Hollywood-ul, nici prin clasa politica, incearca acum cu liderii de opinie, gen Judecatorul Danilet, Actorul Victor Rebengiuc sau Scriitorul Mircea Cartarescu. Si vor urma multi altii.
Cartarescu devine si el penibilul de Serviciu al „Noii Democratii Mondiale”. Rar am vazut un text atita de BILBIIT, il puteti citi aici: nasul.tv !  Parca zici ca Scriitorul l-a scris cu pistolul la timpla ! Scrie ca homosexualii sint pentru crestini asa cum erau evreii pentru Hitler !!! Cartarescu ne cere sa fim de acord cu „casatoriile gay” si atit ! Fiindca deocamdata nu are o opinie privind adoptiile ! Stati linistiti, o va avea ! Dar acum e prea devreme sa ne ceara si asta !
Mircea Cartarescu ne pune la zid ca pe ultimii oameni de pe Pamint fiindca refuzam democratic, profund democratic, sa nu fim de aceeasi parere ! Nici cu EL Scriitorul si nici cu Propaganda „Noii Democratii Mondiale”!
Draga Mircea Cartarescu, crestineste si democratic vorbind, dar adevarat democratic, nu ne poate obliga nimeni sa ne aliniem ! Si se pare ca nici nu ne poate manipula  pe cit se doreste acolo sus, la nivel mondial ! Cind noi crestinii vom fi interzisi…atunci veti face numai ce vreti VOI ! Nu ar fi pentru prima oara dar… Cred ca va fi pentru ULTIMA OARA !
Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.