După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 11 august 2017

Reacții de revoltă după ce TVR ar fi jignit milioane de români: "Încalcă toate normele elementare ale audiovizualului'"

Televiziunea Publică a găzduit miercuri, 9 august, o dezbatere pe tema referendumului de modificare a Constituţiei, în sensul definirii căsătoriei ca uniune între un bărbat şi o femeie. La emisiunea "România 9", moderată de Ionuţ Cristache, au fost invitaţi însă doar opozanţi ai demersului legal semnat de 3 milioane de români. Aceştia au lansat o serie de jigniri la adresa semnatarilor iniţiativei şi a celor care au strâns semnăturile, fiind acompaniaţi de moderatorul emisiunii.

Invitaţi precum Dragoş Bucurenci, Liviu Mihaiu, Florin Iaru sau Vintilă Mihăilescu s-au întrecut în afirmaţii fără dovezi: milioanele de români care au semnat pentru modificarea Constituţiei nu au ştiu ce au semnat, demersul este unul coordonat fie de Vladimir Putin, fie de evanghelicii americani, iniţiativa ar fi ilegală, în ciuda faptului că a fost aprobată de Curtea Constituţională, se promovează valori totalitare.

Vezi AICI prima parte a emisiunii şi AICI a doua parte!

Emisiunea a stârnit zeci de reacţii de revoltă în mediul online, susţinătorii iniţiativei de modificare a Constituţiei denunţând afirmaţiile false făcute în emisiune şi absenţa unor reprezentanţi ai Coaliţiei pentru Familie în cadrul dezbaterii de la TVR 1.

"În acest moment la România 9 are loc un linşaj mediatic al iniţiativei cetăţeneşti şi al Coaliției pentru Familie. Nimeni dintre iniţiatori nu a fost invitat. TVR încalcă toate normele elementare ale audiovizualului. Cea mai grotescă emisiune despre iniţiativa celor 3 milioane de cetăţeni români. Doar calomnii şi mizerii cinice şi infantil progresiste. Este înfricoşătoare mizeria slugărniciei televiziunii publice", a scris pe Facebook, în timpul emisiunii, Mihai Gheorghiu, preşedintele Coaliţiei pentru Familie.

O reacţie critică a avut şi pastorul Viorel Iuga, preşedintele Uniunii Bisericilor Creştine Baptiste din România. Acesta afirmă, într-o analiză publicată pe Facebook, că a rămas cu un gust foarte amar în urma vizionării emisiunii, din mai multe motive:

Continuarea pe www.stiripesurse.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.