După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 14 august 2017

✉ Scrisoare misionară: Daniel și Saroja Olteanu, India

Pace,

           Vrem să îi mulțumim lui Dumnezeu care ne ascultă rugăciunile datorită Domnului Isus și datorită faptului că suntem gata să Îi împlinim voia. El ne-a izbăvit din multe necazuri și va continua să o facă pentru ca să Îi putem sluji în dragostea Lui. El ne acoperă nevoile pentru că suntem copii Lui care strigă către El. Cât de minunată este mila lui Dumnezeu!
          Doresc să vă împărtășesc despre lucrarea pe care o facem în Talma. Talma este un târg de sate, cam la jumătatea distanței dintre Jalpaiguri și Siliguri.

1. Începuturi
          Viziunea pe care o avusesem pentru evanghelizare, era de a predica evanghelia în toate târgurile de sate, atunci când erau zile de târg, deoarece cu aceste ocazii, oamenii din satele învecinate și chiar de mai departe, se adunau la un loc. Așa am ajuns și noi în Talma. După aceea, familia Nondi din Talma ne-a căutat insistent. Capul familiei, Dilip Nandi, s-a îmbolnăvit de SIDA. Pentru o vreme, soția și copii lui (două fete și un băiat) au stat la noi. Apoi, familia lor a fost reunită în Talma. Atât soțul cât și soția (Dilip și Sapna) au fost botezați în adunarea noastră. Ei ne-au invitat să deschidem o adunare în Talma.

2. Stabilirea în Talma
          Ne-am hotărât să plasăm o familie de lucrători în Talma și am ales familia lui Mithun și Mahua. Împreună cu ei am trimis și alți lucrători cum ar fi: Peter, Ramprashat și alții. Am pus în grija acestei familii și doi băieți. Sarcina lor era de a vesti Evanghelia în toate satele învecinate și totodată, să se îngrijească de familia Nandi și de cei doi băieți încredințați.

3. Încercări
          Pentru o vreme, lucrarea a mers bine. Dar, treptat, puterile întunericului au pătruns în lucrarea nou începută. Familia lui Mithun trecea de multe ori prin certuri. Ei nu au reușit să se îngrijească cum se cuvine de cei doi băieți, astfel, băieții s-au întors la rudele lor. Mai mult, într-o zi, unul dintre lucrători a fugit împreună cu o fată necreștină, pentru a se căsători pe ascuns. După nașterea unui copil, Ramprashat a trimis-o pe fata furată, înapoi la părinții ei. Această faptă a rămas ca o pricină de poticnire pentru lucrarea din zonă. De asemenea, pe ascuns, Mithun a început să lucreze ca șofer. Într-o zi el ne-a anunțat că părăsește lucrarea din Talma. Împreună cu familia, s-au mutat înapoi în Jalpaiguri. Treptat, atât Mithun cât și Mahua, au încetat să mai vină la adunare.
 
4. Continuitate
          Chiar și după părăsirea Talmei, noi am continuat să vizităm câteva familii din zonă: Dilip Nondi, Tabu Dutta, Bikash și Mohonto. De asemenea am continuat să vestim Evanghelia în satele din jurul Talmei.

5. Noi începuturi
          Atzinto și-a revenit din căderea lui de la credință și și-a manifestat dorința de a se muta pentru a face lucrare, în Talma. Noi am fost de acord. După mutarea lui în zonă, a reușit să deschidă un nou front de lucrare în zona Dacuapara, lângă Talma. Acolo am organizat împreună și câteva campanii de evanghelizare. De asemenea el le-a slujit oamenilor, făcând analize medicale cum ar fi tensiunea, greutatea, glicemia și altele. Soția lui, Promila, îi învață pe copii să deseneze.

6. Roade
          Prin Atzinto, patru fete au fost aduse în casa noastră: Sushmita și Sormila (fetele lui Dilip Nandi), Sarita și Rina.
 
7. Motive de rugăciune:

a) Pentru mărturia lui Atzinto, Promila și Surjo (Atzinto a facut greșeala să se certe cu un doctor din zona, pentru că acesta i-a perforat timpanul baiatului lui).
b) Pentru creșterea spirituală a fetelor care stau cu noi.
c) Pentru mântuirea rudelor lui Dilip Nandi, Bikash, Mohonto și Tabu.
d) Pentru roada în lucrarea din zona Dacuabari.
e) Pentru construirea unei adunări în Talma.

 
Vă mulțumesc mult pentru rugăciunile voastre!
 
Daniel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.