După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

luni, 21 august 2017

✉ Scrisoare misionară: Gabriela şi Raja Rai, India

Dragii noștri,

          Deja a trecut mai mult de o lună de când ne-am întors în Bangalore. Îi mulțumim Domnului pentru grija ce ne-o poartă și pentru protecție și putere în tot ce avem de făcut.
          Vă mulțumim pentru sprijinul în rugăciune. Vedem cum Domnul răspunde rugăciunilor și ne poartă pe brațele Sale!
          Chiar ieri Raja a fost la un pas de a muri sau de a fi rănit grav, când se întorcea de la capela de seară și a căzut o creangă uriașă la câțiva pași în fața lui. Îi mulțumim Domnului pentru că l-a ocrotit pe Raja și ne rugăm ca Domnul să continue să ne ocrotească și să ne folosească pentru slava Lui!
          Zilele aceastea a tot plouat și au fost furtuni, iar curtea noastră a fost inundată din cauza canalizării înfundate. Camera în care stăm face parte dintr-un complex mai vechi de 50 de ani și de multe ori sunt tot felul de probleme.
          Săptămâna trecută, Domnul mi-a dat oportunitatea să slujesc la întâlnirea lunară a surorilor din biserica de aici. Îi mulțumesc Domnului că m-a ajutat să împărtășesc surorilor mărturia vieții mele, modul minunat în care Domnul a lucrat și lucrează, și să Îi dau slavă pentru tot ceea ce face în viața mea. Domnul ne-a dăruit un timp binecuvântat, de încurajare și zidire.

Vă îndemnăm să vă rugați pentru noi:

-  ca Domnul să continue să ne ocrotească și să ne folosescă pentru slava Lui;
-  pentru protecție și binecuvântare pentru micuțul nostru Baruch;
- pentru ca Domnul să îl ajute pe Raja în tot ce învață, să fie binecuvântat și să se pregatească cât mai bine pentru lucrare;
- ca Domnul să continue să îl folosească pe Raja în lucrarea cu tinerii din campus, și pe mine în lucrarea cu surorile;
- pentru situația din Darjeeling care nu s-a îmbunătățit. Greva continuă și sunt mulți oameni care suferă. Vă rugăm să mijlociți pentru pace și protecție pentru copiii Domnului!

 
          Vă mulțumim că sunteți alături de noi în rugăciune! Domnul să vă binecuvinteze pe fiecare în parte!
 
Cu dragoste în Domnul,
Gabriela, Raja și Baruch Rai

Gabriela este membră a Bisericii Baptiste Nr. 2, Speranţa, din Braşov şi slujeşte pe câmpul de misiune alături de Biserica Harul, din Jalpaiguri, India, în lucrarea cu copiii şi cu femeile.
 
  Pentru a susţine şi financiar lucrarea în care este implicată Gabriela, este deschis următorul cont:
 
RON RO95WBAN2511000083801052
Banca Intesa Sanpaolo
Sucursala Piaţa Sfatului, Braşov
 
             Adresa de contact: gabi7us@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.