După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

vineri, 4 august 2017

Studiu: Musulmanii, mai toleranţi decât evanghelicii albi

Musulmanii americani sunt mai toleranţi faţă de homosexuali decât evanghelicii albi, conform unui studiu realizat recent. Situaţia pare paradoxală, în condiţiile în care percepţia generală era că musulmanii se încadrau până acum într-o tradiţie anti-homosexualitate.

Activiștii anti-musulmani încearcă adesea să își justifice ura împotriva musulmanilor susţinând că islamul este în mod inerent anti-homosexualitate. Deși homofobia există cu siguranţă în comunităţile musulmane în general, musulmanii americani au tendinţa tot mai evidentă în statistici de a fi favorabili faţă de homosexualitate. Surprinzător este faptul că această schimbare se petrece chiar mai repede decât printre protestanţii evanghelici albi.
Astfel, un sondaj efectuat recent de Centrul de Cercetare Pew a constatat că 52% dintre musulmanii din SUA susţin că homosexualitatea ar trebui să fie acceptată în societate. În schimb, doar 34% dintre protestanţii evanghelici albi erau de acord cu acest lucru, conform unui studiu din 2016, scrie The Huffington Post. Deși sondajele nu sunt realizate în aceiași ani, se poate observa totuși că ritmul în care evanghelicii albi își schimbă opiniile este mai lent decât cel al musulmanilor. Astfel, evanghelicii albi și-au modificat părerile cu 11 puncte procentuale între 2006 și 2016. În schimb, acceptarea homosexualităţii de către musulmani a crescut cu 25 de puncte procentuale între 2007 și 2017.
Continuarea pe www.semneletimpului.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.