După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

marți, 8 august 2017

Tony Berbece — Despre ce au de "învățat" creștinii de la Untold


În timp ce mulți creștini influenți pe buna dreptate atrag atenția asupra lucrurilor necurate pe care Untold le "comunică", aceștia își fac treaba în continuare cu profesionalism atrăgând sute de mii de tineri. 

Ei își fac treaba lor, noi îi criticăm și apoi în mare parte stăm degeaba și tot așa de la an la an. Eu am o propunere și poate o voi vedea cu ochii mei împlinindu-se. Haideți să ne unim și noi creștinii să facem un "Untold" al nostru. Un eveniment în care să-L chemăm prin laudă pe Dumnezeu peste națiunea noastra, dar un eveniment la care să vină 100 de mii de oameni. 

Dar noi avem o problemă, nu-i chemăm pe respectivii că sunt prea "zbuciumați" în închinare, nu-i chemăm pe alții că sunt ba baptiși, ba penticostali, ba carismatici, ba independeți. În timp ce pe noi ne-a dezbinat cel rău cu etichete și ne-a luat vlaga, alții, conduși de forțe întunecate, fac evenimente de sute de mii de oameni.

Vom avea și noi forță când vom lăsa bâtele dezbinării jos și vom spune: "Gata, ne punem cu toții pe treabă!" Asta fără să ne pese de ce denominațiune va avea de câștigat și ce nume se va înălța dintre noi. Când vom urmări doar înălțarea Lui Cristos, atunci vom face și noi lucruri mari. Până atunci vom tânji după sutele de mii de tineri de la Untold și vom rămâne neputincioși în continuare.

Deci, pe când și la noi un eveniment așa de mare și de bine organizat? Eu deja mă rog Domnului pentru bani, de mâine aș vrea să mă pun pe organziat! Se mai baga cineva? 

Biserica aceea care are bani în cont și nu are un plan de a-i cheltui pentru lucrarea lui Dumnezeu este o Biserica moartă și, evident, făra viziune!

Tony Berbece

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.