După 7 ani de existenţă, cu peste 31 000 de postări, cu peste 50 de milioane de vizualizări (50 025 543 la 29.09.2020), cu peste 55 000 de abonaţi la newsletter-ul zilnic, cu un record de 197.071 accesări într-o singură zi, devenind astfel portalul de ştiri creştine din România cu cea mai rapidă creştere şi cu cele mai multe vizualizări, părăsim platforma Blogger şi:

̶S̶u̶n̶t̶e̶m̶ ̶î̶n̶ ̶c̶o̶n̶s̶t̶r̶u̶c̶ţ̶i̶a̶ ̶u̶n̶u̶i̶ ̶s̶i̶t̶e̶ ̶p̶r̶o̶f̶e̶s̶i̶o̶n̶a̶l̶,̶ ̶a̶d̶a̶p̶t̶a̶t̶ ̶c̶e̶r̶i̶n̶ţ̶e̶l̶o̶r̶ ̶t̶e̶h̶n̶o̶l̶o̶g̶i̶e̶i̶ ̶m̶o̶d̶e̶r̶n̶e̶

̶A̶n̶g̶a̶j̶ă̶m̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶d̶̶̶a̶̶̶c̶̶̶t̶̶̶o̶̶̶r̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶c̶o̶r̶e̶s̶p̶o̶n̶d̶e̶n̶ţ̶i̶ ̶̶̶r̶̶̶e̶̶̶g̶̶̶i̶̶̶o̶̶̶n̶̶̶a̶̶̶l̶̶̶i̶̶̶ ̶̶̶ ̶ş̶i̶ ̶d̶i̶n̶ ̶d̶i̶a̶s̶p̶o̶r̶a̶ ̶r̶o̶m̶â̶n̶ă̶

Încheiem parteneriate cu noi publicaţii şi site-uri de media

joi, 10 august 2017

Zeci de mii de angajați ai Comisiei Europene, obligați să participe la un program de îndoctrinare LGBT, sub masca denumirii de „diversitate și incluziune”. Împotriva acestui tip de „instruire„ a fost lansată o PETIȚIE

Dacă tot nu poate stăvili valul de refugiați, Comisia Europeană a lansat așa numita Cartă pentru „Diversitate și incluziune", scrie ActiveNews.ro. Un program prin care, de fapt, 33.000 de angajați ai Executivului de la Bruxelles vor fi obligați să ia parte la un program de îndoctrinare LGBT mascată sub denumirea „diversitate și incluziune”. Împotriva acestui demers a fost lanstă o petiție, semnată până acum de 5.000 de persoane, prin care se cere stoparea programului de îndoctrinare LGBT pentru  angajații Comisiei Europene. Important de știut este că toate cursurile pe care această armată de oameni ai Bruxelles-ului le vor urma vor fi plătite din buzunarele contribuabililor europeni.

Petiția a fost publicată pe site-ul  http://www.citizengo.org/en-eu, și poate fi semnată de orice cetățean european.

Textul petiției arată:

„Comisia Europeană a publicat o nouă Cartă privind „Diversitatea și incluziunea". Documentul este însoțit de un comunicat de presă care precizeazîă că patru grupuri de personal și manageri, care lucrează pentru UE, vor beneficia de un tratament preferențial, inclusiv femeile, persoanele cu handicap, membri mai vechi ai personalului, și comunitatea LGBT. Dar numai cei care reprezintă comunitatea LGBT vor fi capabili de a impune „activități de sensibilizare și de instruire a managerilor și a personalului în special pentru a aborda orice idee preconcepută”.

Cu alte cuvinte, nici un alt segment al segmentului de lucru al Comisiei Europene, dintre cei 33.000 de angajați incluși în program, nu va ava un program de îndoctrinare pe care să fie obligat să îl aplice oricărui alt participant la acest program.

Un astfel de tratament special nu are ce căuta în cadrul Comisiei Europene.
Dar astfel de programe de îndoctrinare LGBT, cum este această controversată Cartă, constituie un afront la adresa contribuabilului, care trebuie să plătească pentru propagandă socială,  dar și la adresa personalului și a managerilor înșiși, a căror libertate de conștiință și, probabil,  libertate religioasă,  pot fi limitate în mod nedrept.

Această petiție, care este adresată direct Comisarului UE pentru Buget și al Resurselor umane, dl Günther H. Oettinger și dnei Gundi Gadesmann, responsabilă cu mass-media și relațile externe, consideră că un astfel de program de „formare" LGBT nu trebuie să fie vreodată obligatoriu pentru personalul Comisiei Europene.

În cazul în care Comisia Europeană rămâne angajată 
in acest program al „diversității", ar trebui să respecte convingerile și opiniile multor dinitre angajați, care nu sunt de acord cu el, dar și pe contribuabilul UE, care, de asemenea, are obiecții serioase legate de acest tip de „instruire„.

Semnați petiția acum!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.